Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развитието на спорта заради

...
Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развитието на спорта заради
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Според мен спорт ще има най-рано след 2 години

Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развиването на спорта поради ковид. Според българският боксьор най-малко за две години международният спорт няма да се възвърне от удара най-малко за две години. Ексклузивно за NOVA Кобрат приказва за проблемите с пандемията и идния мач с Антъни Джошуа.

„ Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги виждам по какъв начин се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това… Хората не знаят какъв брой огромен е казусът. Мач ще има, единствено да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато споделих, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз споделих истината и за 20-и юни ще съм подготвен. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан.
 Кобрата гневен на политиците поради ковид
„ Има уговорка и за реванш, откакто го победя и да му дам. Променям се всекидневно и непрекъснато изисквам от ден на ден от себе си. Стремя се да се трансформирам към положително и като морал, и като разсъдък, и като човек като цяло. Какво сме хората, в случай че не сме положителни? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия – не може. Всеки носи доста неща в себе си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР