Mr Jeff пристига в България с отваряне на първия си

...
Mr Jeff пристига в България с отваряне на първия си
Коментари Харесай

Иноватор в химическото чистене отвори франчайз в София


Mr Jeff идва в България с отваряне на първия си франчайз за химическо почистване
(снимка: Mr Jeff)

Испанският старъп Mr Jeff, който цифровизира услугите за химическо почистване, отвори първия си франчайз обект у нас – в София, като част от реализацията на проекта си за световно развиване.

Откриването на обект в София ще разреши на Jeff да навлезе бързо на българския пазар. Това е първа стъпка на стартъпа в разширението на бизнеса си на европейския континент и световно.

Технологиите на Jeff разрешават цифровизация на обичайни браншове като химическото почистване в частност и на франчайзите като цяло. Комбинацията от софтуерна платформа и физически точки усъвършенства „ многоканалността” и удобството за потребителя, който може да избере по какъв начин да употребява услугите – офлайн, онлайн, където и както пожелае.

Прането и гладенето са едни от най-досадните задания в семейството. Средно човек отделя повече от 130 часа годишно за това обвързване, а тези часове могат да бъдат спестени – с един клик, посредством приложението Jeff.
още по тематиката
Клиентът би трябвало да маркира мястото на взимане и за доставка на услугата – вкъщи или на работа, където е по-удобно. Чистите облекла ще бъдат доставени на прага му.

Всички услуги могат да бъдат декларирани посредством приложението Jeff за iOS и Android, през уеб страницата или на място в самите франчайзи.

Jeff е стартъп, учреден през 2015 година от Елой Гомез, Адриан Лоренцо и Рубен Муньоз, трима испански бизнесмени. Започва като платформа за пране от и до дома и химическо почистване, само че сега се уголемява и към нови услуги, в това число фитнес с Fit Jeff, която скоро ще стане налична в България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР