Mr. Bricolage винаги се стреми да предложи на клиентите си

...
Mr. Bricolage винаги се стреми да предложи на клиентите си
Коментари Харесай

Mr. Bricolage представя най-актуалните тенденции в осветителните тела.


Mr. Bricolage постоянно се стреми да предложи на клиентите си осветителни тела, които съчетават модерните трендове със здрави и устойчиви материали, като качеството е постоянно преди всичко. Продуктите, предлагани в магазините Mr. Bricolage, са основани с внимание и нюх към детайла, с цел да се насладиш оптимално на времето, прекарано вкъщи.

 

Виж разнообразието от всички осветителни тела тук:

Стил TREND

В звук с есенните листа, най-модерните трендове в осветителните тела през тази година са акцентите в злато и мед. Дизайнът им е минималистичен, стилът най-често е индъстриал, само че са естетически избор за всяко интериорно помещение. Причината за това са употребяваните материали, които основават чувство за пространство и придават топъл искра. Такива са стъкло и метали от рода на мед, месинг и злато.

Пендел DANTEL в цвят злато е един от красивите образци за продуктите от серията TREND.



 

Пендел DANTEL, цвят злато – 149лв.

 

 

Стил VINTAGE

Ретрото постоянно е на мода, изключително в случай че желаеш да придадеш сантиментална нотка на интериора си. Основните материали, употребявани в тази серия, са метал, дърво и стъкло. Стилът е ретро, с абажури от метал или стъкло. В дизайна участват състарени детайли от желязо, мед или месинг. Серията Vintage ще придаде приглушеност и сурова хубост на всеки дом.

Пендел SHANE е типичен модел във Vintage осветлението.



 

Пендел SHANE 40W, метал – 99,99лв.

 

Пендел SHANE 40W, метал – 115лв.

 

 

Серия NATURE

Основните материали са въодушевени от семплата грациозност на природата. Осветителните тела от тази серия придават мекост, топлота и непринуденост на помещението, употребявайки метал, дърво, стъкло, ратан, текстил и хартия като съществени материали. Този жанр се отличава с многообразие от модели – пендели, полилеи, лампиони и настолни лампи от ковано желязо или дърво, с абажури от стъкло, текстил или хартия. Независимо от материалите, тези осветителни тела придават чувство за баланс, без значение от ситуацията.

Класически модели за серията са пендел Meridian и пендел Tulip.

 

Пендел Meridian 60W, дърво – 95лв.

https://mr-bricolage.bg/bg/Osvetlenie/Pendeli-i-polilei/Pendeli/MERIDIAN-Pendel-Palisandr/p/989257

Пендел Tulip 60W, дърво – 76,99лв.



 

 

LED осветителни тела

Тенденцията към потребление на технологии, щадящи околната среда, е основна в асортимента на Mr. Bricolage. LED осветителните тела придават футуристичен образ и грациозност на интериора, като по едно и също време с това се оферират в богато стилово многообразие.

Предимствата на LED осветителните тела са доста. Те освен сграбчват погледа, само че и са извънредно икономични откъм консумация на електрическа енергия и разноски за електричество. Те устоят доста повече от елементарните лампи, което ги прави освен ефектни декоративни детайли, само че и отличен избор за надеждни осветителни тела.

Един от най-красивите LED модели е пендел AMBROSIO.



LED ПЕНДЕЛ AMBROSIO 40W 2700lm – 279лв.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР