MPI-2 е ключов елемент в една от най-успешните програми за

...
MPI-2 е ключов елемент в една от най-успешните програми за
Коментари Харесай

Мобилно приложение на Сирма помага на заекващите

MPI-2 е основен детайл в една от най-успешните стратегии за лекуване

Приложението MPI-2 дава на заекващите подвижност и право на избор за времето, в което да извършват предоставените им от лекуващия задания за осъществяване

Сирма Медикъл Системс пусна на пазара приложението MPI-2, което ще оказва помощ на хора със заекване да се оправят с компликациите при връзка и като краен резултат да се освободят от казуса си.

Новият артикул е резултат от взаимната работа на компанията със основателя на една от най-успешните стратегии за лекуване на заекване в света – Modify Phonation Intervals (Модификация на фонационните шпации, в резюме MPI). Тя е създадена в продължение на повече от 35 години от проф. доктор. Роджър Ингам и редица други експерти от Калифорнийският Университет в Санта Барбара, Съединени американски щати.

Приложението е основен детайл от осъществяването на програмата, като съставлява главно средство за разбор на интервалите на звука в говора на потребителя. Този разбор се прави посредством особено направени от Сирма логаритми и изкуствен интелект, основани на дълги години клинични проби и изследвания от доктор Ингам. След обработка, данните се изпращат на лекуващия експерт за обзор и оценка.

Системата е построена от три съществени съставния елемент – потребителско приложение, модул за записване и административен панел за терапевти. Чрез тях може да се наблюдава успеваемостта на всеки обособен детайл от осъществяването на програмата и да се подхващат верните стъпки в лекуването на всеки пациент самостоятелно, по отношение на характерностите на неговия характерен случай.

MPI-2 дава на заекващите подвижност и право на избор за времето, в което да извършват предоставените им от лекуващия задания за осъществяване. За експертите, решението дава нужните им средства за детайлно следене на всеки стадий от лекуването, както и голям брой спомагателни принадлежности, които им оказват помощ в работата с пациенти.

В момента приложението е налично за iOS устройства (телефон и таблет) на Apple. То към този момент се употребява в пет от най-авторитетните центрове за лекуване на заекване в Америка, а скоро и от още експерти в целия свят. За да употребяват приложението, потребителите би трябвало първо да изберат своя лекуващ експерт, след което да уточнят детайлите по лекуването с него.
още по тематиката
Сирма Медикъл Системс е разработчик и на едно от най-популярните приложения за надзор на диабет в света – Diabetes:M.

„ Работата ни по Diabetes:M сподели на експерите по целия свят, че можем да сътворяваме постоянни, устойчиви във времето решения, които имат действително и измеримо позитивно отражение в живота на хората с хронични болести. Вярваме, че ще успеем да наложим MPI-2 като пример в областта на лекуване на заекване, освен в Съединени американски щати, а и по целия свят “, показа Росен Върбанов, изпълнителен шеф на Сирма Медикъл Системс, за партньорството с проф. доктор Ингам.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР