Mozilla обяви, че от 14 декември потребителите на браузъра Firefox

...
Mozilla обяви, че от 14 декември потребителите на браузъра Firefox
Коментари Харесай

Firefox за Android отново ще започне да работи със странични разширения от 14 декември

Mozilla разгласи, че от 14 декември потребителите на браузъра Firefox за Android ще могат да конфигурират всички разширения, които са маркирани като съвместими с Android. Разработчикът даде обещание, че ще има повече от четиристотин от тях, а цялостният лист може да бъде открит в магазина за разширения.

Браузърът Firefox за Android поддържа инсталиране на разширения повече от десетилетие, само че изборът е доста стеснен през последните три години — Mozilla преработи главно приложението през 2020 година През декември екосистемата още веднъж ще стане отворена и потребителите ще могат да конфигурират разширения от огромен азбучник, без да се постанова да отделят време за премахване на неточности и да употребяват други средства за разработчици.

„ Можем решително да кажем, че на 14 декември повече от четиристотин разширения на Firefox за Android ще бъдат налични в AMO [addons.mozilla.org]. Много сме признателни на нашата общественост от разработчици, че ни поддържа в този трогателен миг “ — сподели техническият шеф на Firefox Джорджо Натили (Giorgio Natili).

Някои от разширенията за Mozilla са налични и сега. Всички разширения, съвместими с мобилната версия на браузъра, ще бъдат налични и в съответния раздел на магазина.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР