Моята задача е да ви опазя живи, същата е задачата

...
Моята задача е да ви опазя живи, същата е задачата
Коментари Харесай

Борисов за мерките: Има заповед... точка по въпроса!

Моята задача е да ви опазя живи, същата е задачата и на моите сътрудници. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти при инспекцията на строителството на тунел " Железница ". На въпрос какво планува за ограниченията по празниците Борисов отсече, че има заповед на министъра на опазването на здравето и тя би трябвало да се съблюдава.

Има заповед... Точка по въпроса, уточни Борисов, съгласно който просто би трябвало да се съблюдават наложените към този момент ограничения.

Преди това той съобщи и: " Спасихме ви от емигрантската рецесия, ще запазим българите и от това. Борисов се закани недоизречено на всеки, който си разрешава да приказва друго.

Премиерът още веднъж сподели, че не желае и да чува тези от вида, че коронавирусът е просто едно грипче, защото данните и картините от другите страни потвърждават тъкмо противоположното: " няма по какъв начин да си погребат труповете, поставят ги в чували... "

По думите на Борисов бизнесите, които могат да работят - работят, а другите ще бъдат обезщетени.

Борисов похвали строителите на тунел " Железница ", които работели като пчелички. " Всички са с маски, каски и ръкавици ", уточни Борисов и добави, че и заплати си имат за празниците.

Ако е било елементарно, да са го създали другите. Тази автомагистрала трябваше да е подготвена за олимпиадата в Гърция ", сподели министър председателят и попита какъв брой от наобиколилите го журналистки помнят това събитие.

Не желая да приказвам за този човек, пресече Борисов въпрос за рецензиите на президента Румен Радев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР