Моята теза е, че в момента няма сериозен играч, който

...
Моята теза е, че в момента няма сериозен играч, който
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Правителството е стабилно, защото никой няма интерес да го свали

„ Моята теза е, че сега няма сериозен състезател, който да желае да смъкна държавното управление. То е устойчиво, тъй като никой няма интерес да го смъкна “. Това сподели в ефира на bTV социологът Боряна Димитрова.  

Земеделците подписаха меморандум с държавното управление

„ Не единствено в този миг, а бих споделила – до края на зимата, ще гледаме сложни взаимоотношения , само че не с същинска борба за събаряне на държавното управление “, посочи тя.

Според сътрудника ѝ Добромир Живков от „ Маркет ЛИНКС “ относителната непоклатимост на държавното управление се дължи на обстоятелството, че всеки един от  политическите играчи – три от огромните партии, съумява да осъществя своите ползи.

„ Тонът обществено се изостря, когато някой от тези играчи има чувството, че може да загуби въздействие. Докато всеки съумява в някаква степен да прокара ползите си – тези взаимни отстъпки, на които ставаме очевидци, държавното управление ще остане устойчиво “, счита Живков.

По думите му с наближаването на локалните избори връзките ще се успокояват и няма да има доста остри политически конфликти по места сред партиите, участващи в ръководството.

ГЕРБ се записва за присъединяване на изборите в столицата в коалиция със Съюз на демократичните сили

И съгласно двамата социолози ГЕРБ се бави да разгласи претендента си за кмет на София, тъй като са затруднени след издигането на кандидатурата на ПП-ДБ – Васил Терзиев. Според Боряна Димитрова огромните партии губят, когато бавят оповестяването на претендента си, изключително за София.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg