Моята сестра не избяга. Моята сестра е доктор микро педиатър.

...
Моята сестра не избяга. Моята сестра е доктор микро педиатър.
Коментари Харесай

Борисов: Моята сестра не избяга, остана и спаси хиляди бебета

„ Моята сестра не избяга. Моята сестра е лекар микро педиатър. Недоносени деца, мънички, в кувьози … Малка, огромна заплата – тя остана и хиляди бебета е избавила. И децата на Найо Тицин, и на някогашния ръководител на Съюз на демократичните сили. Ние бяхме политически съперници, само че имаха доверие на сестра ми “.

Това съобщи на предизборно събитие на ГЕРБ/СДС в Добрич водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Така той отговори на думите на Лена Бориславова от Политическа партия, че по времето на ГЕРБ и поради унизителна заплата от 900 лева в „ Пирогов “ сестра ѝ е избягала от България.

„ Който както е намерил за добре – по този начин е постъпил. Кога спечелихме в Лондон – 1987-1988 година Тогава беше доста съвременно спортистите да бягат. И ние можеше да избягаме тогава с националния тим. Така както те избягаха. Само че аз останах, с цел да направя Южна дъга, Северна дъга, метро “, изброи Борисов.

Той упрекна ПП/ДБ, че са присъединили подсъзнателни техники, правейки акцията дами да мерят с линийки.

„ Аз се обърках. Но съм подготвен с линийките да идем и да мерим асфалт, където те изискат. А имат дупки, тъй като не се поддържа. Можем да мерим и дупки с линийките. Ще видят дупки по над 25 см. Аз не възприемам какво желаят да ни кажат. Всеки ден с някакви линийки. Дайте и ние да мерим, ще извадим линийки по 25-30 см. Да измерим всичко, което са построили “, предложи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР