Моята работа ще я оценяват избирателите и данъкоплатците. Не мога

...
Моята работа ще я оценяват избирателите и данъкоплатците. Не мога
Коментари Харесай

Пакет Мобилност и българите зад граница са основните приоритети на Ангел Джамбазки

Моята работа ще я правят оценка гласоподавателите и данъкоплатците. Не мога да си давам самичък оценка на работата. Ние полагахме дължимата грижа и старания, само че оценката е постоянно на суверена.

Това сподели пред камерата на Novini.bg евродепутатът Ангел Джамбазки в отговор на въпрос по какъв начин прави оценка работата си в европейския парламент. "Винаги може повече. Имаше неща, които изтървахме или можеше да бъдем по дейни, само че несъмнено по значимите тематики, които засягат директно концепциите и идеологията на моята организация Вътрешна македонска революционна организация, като признаването и отбраната на националните ползи и отбраната на българските общности зад граница, се справихме добре ", добави Джамбазки.

"По отношение на отбраната на ползите на българските жители в региона на стопанската система, като пакета "Макрон ", борбата продължава. С гласовете на евродепутатите в понеделник ще се опитаме да изкараме пакета от гласоподаване. Ако не успеем, в сряда на 27 март организираме митинг в Страсбург. Това решение заплашва 17% от българската стопанска система, тъй че ще се борим. Ако бъда определен още веднъж за народен представител в идващия европарламент, първата борба за жалост още веднъж ще бъде пакета "Мобилност ". Не би трябвало да допуснем да бъдат ощетени и превърнати в емигранти половин милион българи ", безапелационен бе Джамбазки.

"Продължаваме отбраната нашите български общности зад граница. Активно ще работим за признаването на българската общественост в Косово, тъй като приключва цялото българско етническо землище. Ще продължим да работим с братска Република Македония. Аз не мога да си изкривя езика и да я назовавам Северна, Горна, Долна. За мен Македония е една и е братска. Не не помня и българската общественост в окупираното българско Беломорие. Там, в случай че се разноските, ще видите, че хората приказват на български. Няма причина гърци да приказват на български. Гърците са окупатори и там. Продължаваме борбата за всички българи зад граница ", приключи Джамбазки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР