Моята лична победа в албума Вековна гора“ е, че записах

...
Моята лична победа в албума Вековна гора“ е, че записах
Коментари Харесай

Графа: Албумът Вековна гора е интересна смесица от стилове и усещания, но с модерен полъх

Моята персонална победа в албума " Вековна гора “ е, че записах китарите на всички песни в албума. За мен това е стъпка напред, тъй като това е още един метод, по който се показвам посредством музиката, която върша. Това сподели музикантът Владимир Ампов-Графа в предаването, " Денят на фокус “ на Радио " Фокус “. 

В албума " Вековна гора “ има доста забавни колаборации. Една от тях е " Алиби “ с Ника, уточни музикантът. Във вчерашния ден е била премиерата на осем нови сингъла, измежду които и " Алиби “. " Представихме албума по един малко по-нестандартен метод. Просто се събрахме другари, музиканти, сътрудници и публицисти и изслушахме албума от първа до 16-та ария. Постарахме се всяка една от тях да бъде показана и като визуализация “, описа Графа.  

Той разказа албума като забавна комбинация от стилове и чувства, само че с извънредно съвременен лъх. " Същевременно в средата на албума се появява един по-носталгичен миг. " Утеха “ е написана за моя татко като признателност за всичко, което той е направил за мен в този живот. Това е една доста откровена ария и може би е крайъгълният камък в албума “, изясни Графа. 

Тече подготовката за концерта на стадион " Васил Левски “ на 30 септември, добави той. " Сцената в действителност е феноменална, нещо, което не се е срещало на български концерт до този миг. Тя е с транспарантен покрив, дълга е 65 метра и е в действителност една неповторима структура. Целият екип е доста изобретателен и е супер разпален да създадем в действителност концерт, който да се помни дълго време “, описа Графа.  

Всеки 5 лв. от билетите за концерта ще подкрепят гениите на България дружно с Фондация " Димитър Бербатов “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР