"Моята лична оценка - ясно е, че не беше това,

...
"Моята лична оценка - ясно е, че не беше това,
Коментари Харесай

Красимир Анев: Аз съм избрал своя път, не съжалявам за него

"Моята персонална оценка - ясно е, че не беше това, за което сме подготвени, нито това, което чакахме. Причините са доста. Ще ги проучваме и се надявам повече да не позволяваме същите неточности. Стрелбата на тази Олимпиада беше малко лотарийна за някои състезатели. Грешките са си неточности. Единствено мога да обвинявам себе си. Доста часове работа ни чака, с цел да проучваме всичко, което се случи. И в щафетата стрелбата не ми се получи. Беше ми доста по-напрегнато от самостоятелните старове. Първият пост е пост, от който доста състезатели се плашат. Да дадеш добър старт е доста виновна задача ", разяснява биатлонистът Красимир Анев при завръщането си от Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг.

"Никога не съм търсил кавги. Скандалите се извличат от всяка една моя дума. Когато споделям какво се е случило по време на надпреварата, по-късно хората го поясняват по мното неверен метод. Като видите и в другите страни, когато се вършат разбори всеки споделя какво се е случило по време на надпреварата. В това няма нищо неприятно. Казах, че може да стане скандал, в случай че бих изкоментирал някоя от аргументите. Главната причина за неуспехите ми е, че аз не съумях да се оправя с олимпийското напрежение. Има един миг на отчаяние. Ние обаче сме спортисти, обичаме си работата и на никой няма да му е елементарно да каже - до тук. Засега не мисля за отричане. Ако ме питате за още една Олимпиада, не мога да ви кажа, тъй като има много време ", сподели още Анев и добави:

"Аз съм избрал своя път, не скърбя за него. Защо да се разделям от тима? Дали се сготвям самостоятелно зависи от доста фактори. Аз съм избрал този път, тъй като не виждам вероятност да се сготвям с треньора на националните гарнитури. Никога не съм влагал нищо персонално, а за да надграждаме. Както аз подлагам на критика, по този начин и аз понасям рецензии. В последно време се разбираме добре с моите ръководители. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР