Моята кариера започва като журналист, бил съм и водещ на

...
Моята кариера започва като журналист, бил съм и водещ на
Коментари Харесай

Мъжът на Енджи Касабие разби всички митове за богаташкия им живот и призна за най-голямата драма в живота им

Моята кариера стартира като публицист, бил съм и водещ на " Ал Джазира ", станах и Мистър Ливан. Спортът обаче постоянно е бил в мен - фитнес, баскетбол, футбол. Това съобщи пред Ива Софиянска брачният партньор на Енджи Касабие - Рабих. " Семейството ми постоянно ме е гледало в независимост. Майка ми беше учителка, татко ми китарист, можех да избера да съм подобен какъвто желая. Никога не сме насилвани с брат ми да следваме техния път. Брат ми има гений, свири на китара, като татко ми ", показа Рабих.

" Е дно от огромните ми достижения е да интервюирам Бил Гейтс. Радвам се, че съумях да го печеля макар натоварения му график. Издебнах го след една среща и той ми отдели цели 7 минути ", похвали се брачният партньор на Енджи.

" За България знаех единствено, че имате доста хубаво сирене, знаех, че София е столицата. Бях чувал и за Варна, в Ливан има доста листовки за екскурзии. България е доста красива, всеки ден се влюбвам от ден на ден в нея. Харесва ми, че имате 4 сезона. Не знам какво се приказва за мен в България. Предполагам, че съм брачният партньор на Енджи и мистър Ливан ", показа Рабих.

" Не знам от къде идва това, че съм богат. Не съм безпаричен, някъде по средата съм. Сигурно приказват, че имам благосъстояние поради огромната ни женитба. Помня по какъв начин се запознахме с Енджи - трябваше да вървим на кино с наши общи другари. Отказахме се в последния миг и отидохме да пием кафе. Говорихме доста и се харесахме, само че нищо не стана. След време питах още веднъж за нея общата ни другарка и я поканих не на пиво, а на чай, с цел да й покажа, че съм друг. 6 месецапо-късно се сгодихме и оттогава не сме се разделяли. Много съм горделив с нея ", сподели той.

" Тя беше същата в Къщата на " ВИП Брадър " каквато е и в живота. В живота има възходи и падения, ние сме си дали обещание да бъдем дружно и в положителни и в неприятни времена. Най-голямата ни компликация беше като загубихме двете си дечица. Мисля, че минахме през това злощастие дружно, тъй като сме мощни и се поддържаме. Мился, че сме подготвени за бъдещето. Това е животът, за жалост в графиката постоянно има спадове ", съобщи Рабих.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР