Моята гледна точка е в посока организация на тактическите действия

...
Моята гледна точка е в посока организация на тактическите действия
Коментари Харесай

Ген. Григоров за Фрог: Мутри задържаха кметицата на ”Младост”

Моята позиция е в посока организация на тактическите дейности на полицейските органи, задържането на самата кметица. Аз като полицейски шеф мога да кажа, че ние през 90-те години по този силов, жесток, демонстрационен метод задържахме брата на Васил Илиев. Това сподели за Фрог някогашният началник на гранична полиция ген. Валери Григоров. Задържахме по този начин висши представители на СИК и това беше целесъобразно, с цел да бъдат респектирани, добави той.

Това е институциално задържане, само че прави усещане доста брутаният, доста демонстрационно-показен метод при задържането на една петдесет килограмова жена, която не би могла да окаже никаква опозиция и да предотврати вероятно задържане. Затова не би трябвало да се подходи по този начин силово, още повече, че дамата е институция, уточни специалистът.

Прави усещане, че държанието на служителите на реда, а е въпрос дали са служители на реда, тъй като видяхме едни атлетични младежи, които бяха с дънки и качулки, които се движеха като мутри. И общо взето подсети оня интервал от 90-те години, когато мутренският и силов метод се демонстрираше по този метод, сподели още той.

Бих задал въпроса: по кой закон, по кой нормативен акт Министерство на вътрешните работи разрешава да се движат като мутри с качулки. Очевидно управлението на Министерство на вътрешните работи е ослепяло и не вижда, че мутри задържаха кмета на " Младост " госпожа Иванчева. Но това не ме изненадва. Ние виждаме мутренското държание на един министър-председател, мутренското държание и закани на министри, което се предава на началниците на политически кабинети, които заплашват хората. Това към този момент е превърнато в държавна политика и в действителност страната се ръководи от мутри. Казвам го със страдание, приключи ген. Григоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР