Моят въпрос е относно текущото поддържане на пътищата на републиканската

...
Моят въпрос е относно текущото поддържане на пътищата на републиканската
Коментари Харесай

Манол Генов към регионалния министър: Готова ли е АПИ да посрещне зимата

" Моят въпрос е по отношение на настоящото поддържане на пътищата на републиканската пътна мрежа. Имайки поради, че пътната организация е задължена малко преди есента да извърши съответни дейности по зимната подготовка. Обикновено в края на октомври до 15-ти ноември завършват главните поправки. В разследване на това имаме рехабилитации и преасфалтиране на избрани сектори, на които доста постоянно виждаме това, което се прави. Положеният асфалт има потребност от пътна маркировка – нормално практиката е пътната маркировка да се прави през есента. Защото се образуват мъгли, които пречат на водачите да се ориентират от време на време и това е причина за ПТП. “ Това съобщи националният представител от " Българска социалистическа партия за България “ Манол Генов по време на парламентарен надзор, оповестяват от Българската социалистическа партия.

Манол Генов се обърна с въпрос към служебния министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков по отношение на положението на републиканската пътна мрежа и готовността на АПИ да посрещне зимния сезон. " Пътищата в България не са нито на държавното управление на ГЕРБ, нито на служебното. Всички знаем драмите с това какво се случи, с главните поправки, законодателните ремонти, които преди 2 години бяха вкарани в последния миг, когато ставаше дума за тълкувания за съществени и настоящи поправки. Въпросът е оттук насетне дали стопанина на пътищата Агенция " Пътна инфраструктура “ ще си свърши работата. Ще имат ли българските жители опцията в действителност да пътуват по едни европейски пътища “, добави националният представител от левицата.

" Искам да попитам каква е готовността на АПИ да посрещне провокациите на зимния сезон, защото всички знаем, че той основава предпоставки по пътищата, които могат да доведат до бъдещи поризшествия, а това не би трябвало да бъде допускано. Вие, като собственик на това ведомство обещавате ли, че всичко това ще го свърши пътната организация в точния момент “, сподели в умозаключение Манол Генов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР