Моят свекър е управител на такава къща за гости, но

...
Моят свекър е управител на такава къща за гости, но
Коментари Харесай

Елена Йончева: Трите къщи за гости са петата бухалка на ГЕРБ срещу мен


Моят свекър е шеф на такава къща за посетители, само че планът е от 2009 - 2010 година Тази къща е проверявана. Очевидно тези офанзиви са, с цел да се отклони вниманието от огромните корупционни афери, в които ГЕРБ са затънали. " Това съобщи лидерът на листата на "БСП за България " за Европейския парламент Елена Йончева в предаването "Лице в лице " по БТВ.
Тя отговори по този начин на въпроси, свързани с изявленията, че нейното семейство има три къщи за посетители край морето.
Изграждането на къщите за посетители е по Програма за развиване на селските региони (ПРСР) 2007 - 2013 година, финансирана от Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони.
Това е петата бухалка на ГЕРБ против мен, безапелационна бе Йончева. И увери "всички, които провеждат тези бухалки, че няма да се уморя ".
Казах - планът е от 2009 - 2010 година, от времето на държавното управление на ГЕРБ. Как бих могла да съм упражнявала някакъв напън, попита риторично Йончева?
"Защо инспекциите се вършат кампанийно? Проверките е трябвало да се вършат по време на цялата стратегия ", разяснява тя във връзка почналите инспекции от прокуратурата. Държавното обвиняване се самосезира по една жълта обява, сподели Йончева.
Европа е изцяло наясно какво се случва у нас, в отчет на Европейска комисия се споделя, че две трети от държавните чиновници не се проверяват, напомни тя.
Апартаментгейт е голяма пирамида, а изпод има камара от офшорни сметки, акцентира лидерът на алената евролиста.
Цветанов не е обвинен, той си купува апартамент за милион и половина, а заплаща доста по-малко вследствие на прокарването на лобистки закон, сподели тя.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР