”Моят прочит на този проектокабинет е, че има една фигура

...
”Моят прочит на този проектокабинет е, че има една фигура
Коментари Харесай

Бенатова: ИТН не иска или не може да се откаже от Петър Илиев

”Моят прочит на този проектокабинет е, че има една фигура доста скъпа за ”Има подобен народ” и това е фигурата на препоръчаният за министър на вътрешните работи Петър Илиев, който в този момент е препоръчан и за още по-високата позиция - за вицепремиер по сигурността”, съобщи журналистът Миролюба Бенатова.

" Това демонстрира, че господин Илиев е скъп, без значение какви подозрения има към неговата професионална биография, Има Такъв Народ не желаят или не могат да се откажат от неговата кандидатура. ", сподели още тя пред БНР.

Според мен връзките сред политическите партии би трябвало да почиват върху договорни връзки, с цел да има поддръжка за едно такова държавно управление и да е ясно защо са се разбрали и какво чакат оттук нататък да се случи. Защото дяволът е в детайлите, и неналичието на такова съглашение сред всички страни е най-големият проблем ", съобщи Бенатова.

По думите и Българска социалистическа партия наподобява, че е подготвена най-вече от всички да поддържа какъвто и да е компромисен вид на кабинет.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР