Моят призив е да бъдем реалисти и да не стъпваме

...
Моят призив е да бъдем реалисти и да не стъпваме
Коментари Харесай

Заков за ТЕРЕМ: Да бъдем реалисти и да не стъпваме на миналия опит

" Моят апел е да бъдем реалисти и да не стъпваме на предишния опит . Обстоятелствата са изменени и би трябвало да намерим решения ".

Това съобщи военният министър Драгомир Заков към управлението на военно-ремонтните - Холдинг " ЕАД на среща синдикатите в.

По време на първата среща с новия министър и синдикалните водачи в ресора бе обърнато особено внимание на вижданията на управлението на Министерството на защитата за развиването на заводите от ТЕРЕМ поради променената обстановка - войната в Украйна.
 Корабът Vera Su беше изместен в цех „ Терем”
Корабът Vera Su беше изместен в цех „ Терем ”

Собствеността на кораба към момента остава неразбираема

Заков прикани за натурализъм и трезва преценка на сегашната обстановка, която е мощно изменена главно заради рецесията с военните дейности в Украйна и произлизащите от нея последствия в региона на сигурността и икономическата и политическата сфера.

Според министъра единствено общественият пакет не е задоволителен, с цел да бъде военната кариера по-привлекателна. С техника и, е мъчно военнослужещите да извършват поставените им задания и да имат самочувствие , че служат в боеспособна войска, сподели министърът.
 ТЕРЕМ не могат да ремонтират МиГ-29, уверен Панайотов
ТЕРЕМ не могат да ремонтират МиГ-29, уверен Панайотов

Трябва да бъдат преструктурирани

Той подсигурява схващане, сензитивност към проблемите и желание за разговор при решение на обществени въпроси в системата на защитата.

Първото съществено желание за прям разговор и търсене на работещи решения при слагането на обществени проблеми е възобновяването на работата на Отрасловия съвет за обществено съдействие в Министерството на защитата . Това ще стане факт в идващите дни с разпределението на ресорите на заместник-министрите, след което на съвещание там ще бъдат сложени настоящи тематики от дневния ред. Сред тях са политиката в региона на приходите по отношение на цивилните чиновници, повишението на размера на порционните пари , политиката в региона на човешките запаси и други.

На първата среща на новото управление на Министерството на защитата със синдикални представители участваха още заместник-министрите Йордан Божилов и Александър Петков , шефове на дирекции, които имат отношение към общественото съдействие, и други От страна на синдикатите участваха президентите на КНСБ Пламен Димитров и на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, инж. Георги Братованов , ръководител на Федерацията на самостоятелните синдикати от защитата " Българска войска ", Тодор Воденов , ръководител на Националния профсъюз " Отбрана " и др.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР