Моят колега Джон Бърн-Мърдок наскоро представи поразително доказателство за нова

...
Моят колега Джон Бърн-Мърдок наскоро представи поразително доказателство за нова
Коментари Харесай

Защо приятелите винаги са прави - независимо от възгледите им

Моят сътрудник Джон Бърн-Мърдок неотдавна показа поразително доказателство за нова наклонност: младите мъже и млади дами стават политически сегрегирани. Младите мъже в този момент седят доста вдясно от младите дами в политическия набор. Това е интернационален феномен и е нов.

Трябва ли да се изненадваме? Обществото наподобява поляризирано по всяка допустима ос и по всеки вероятен въпрос. Помислете за видимо елементарния въпрос по какъв начин се оправя стопанската система на Съединени американски щати. Отговорът е елементарен: зависи дали настоящият президент е във вашия екип или не. Малко друго има значение.

Все отново от позиция на обществото. Според Gallup демократите са с 57 процентни пункта по-склонни от републиканците да кажат, че стопанската система се усъвършенства. Върнете се четири години обратно, до началото на 2020 година, когато президент беше Доналд Тръмп, а не Джо Байдън, и ще откриете доста сходна разлика: 54 процентни пункта. Тогава, естествено, републиканците имаха вяра, че стопанската система се усъвършенства.

За да избера различен въпрос,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР