Моят дом не винаги е моята крепост, защото дори и

...
Моят дом не винаги е моята крепост, защото дори и
Коментари Харесай

По-добре не дръжте вкъщи някои от тези 4 предмети, може да причинят рак

Моят дом не постоянно е моята цитадела, тъй като даже и в изолирана опаковка, нещо може да е рисково. Във вашия дом има предмети, които могат да причинят доста щета на вашето здраве, написа Zdrave.to.

Погледнете деликатно декора във вашата спалня! Това е мястото, където множеството дами избират да държат ароматизирани свещи... Това е ужасна неточност.

Предлагаме ви списък от 4 доста рискови предмети, които могат да причинят доста съществени болести, по-специално - рак. Внимателно проучете този лист и изхвърлете тези неща!

Какво предизвиква рак?

Ароматизатори
В множеството ароматизатори съдържат канцерогени. Проучванията демонстрират, че те могат да влошат белодробните болести, изключително астмата. Сменете нормалните освежители за въздух с стандартните етерични масла. Те миришат не по-лошо!

Свещи
Проведено е изследване, което демонстрира, че 40% от свещите съдържат рисково олово. Сменете парафиновите и восъчни свещи с натурален восък.

Художествени материали
Дори и в тези видимо безвредни неща могат да се задържат канцерогенни субстанции. Например, непрекъснатите маркери съдържат субстанции, които предизвикват алергии и рак.

Шампоани
Шампоаните не са включени на инцидентен принцип в този лист, защото множеството от тях съдържат токсични химикали. Ето за какво е по-добре да ги замените със лично произвеждане на шампоан.

Защитете себе си и слушайте тези препоръки. Въпреки че не можете да си купите здраве, винаги може да вземете предпазни ограничения. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР