Моят ангажимент е единствено към освобождаването на главния секретар на

...
Моят ангажимент е единствено към освобождаването на главния секретар на
Коментари Харесай

Президентът: Моят ангажимент е към освобождаването на гл. секретар на МВР от поста

Моят ангажимент е само към освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи от поста му. Затова желая да се съблюдава законът. Това разяснява пред кореспонденти президентът Румен Радев по проблема с указа, който би трябвало да подпише за освобождение на Младен Маринов като основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Оттук-нататък, акцентира той, всичко взема решение държавното управление. Няма да пояснявам нормативните документи, уточни още президентът.

Ние би трябвало на най-високо равнище да даваме образец за правда и съблюдаване на всички нормативни документи, в случай че желаеме да има правда в страната, уверен е Радев.

По думите му след всички проблеми и провали в системата на Министерство на вътрешните работи министър председателят преценя дали това е най-удачният избор за министър. Негово е решението, негова е отговорността, уточни президентът.

Той участва на откриването на образователната година на Националната гимназия за антични езици и просвета " Константин Кирил Философ ", което се състоя в аулата на СУ " Св. Климент Охридски ". Радев пожела на завършващите тази година гимназията каквото и да правят да е с мисъл за България. Той изрази своето почитание към преподавателите. Днес имаме особена потребност от мъдрост, сподели в поздравлението си още президентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР