Моят А1 е най-предпочитаното приложение на българите ползващи Android устройства

...
Моят А1 е най-предпочитаното приложение на българите ползващи Android устройства
Коментари Харесай

Моят А1 е най-сваляното приложение в Google Play Store в България


Моят А1 е най-предпочитаното приложение на българите ползващи Android устройства и е второ по брой сваляния от Apple App Store сега.
„ Работихме доста по нашето приложение за самообслужване Моят А1 през последните месеци и бих споделил, че в този момент то е едно от най-хубавите и лесни за потребление сходни приложения в телеком бранша в Европа,” съобщи Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг”в А1.
По случай своето ребрандиране А1 подарява на всички свои клиенти бонус от 10 000 MB мобилен интернет на оптималната скорост, като за задачата те би трябвало единствено да смъкват или започват приложението Моят А1.
Приложението има доста усъвършенствания поради смяната на компанията, най-голямото от които е опцията всеки клиент на А1 да изпрати противоположна връзка за положението на мрежата на телекома. Освен че взима под внимание всяко изпратено мнение, с цел да усъвършенства услугите си, А1 подарява и още по 500 MB мобилен интернет на хората, които подадат сигнал.
Моят А1 може да бъде употребен от всички клиенти на абонаментните и предплатени проекти на А1. Чрез него всеки от тях може бързо и елементарно да се осведоми за настоящото си ползване и сметка, за положението на своите пакети с минути, МВ мобилен интернет, SMS-и, пакети за роуминг и други. С Моят А1 клиентите могат и да платят своята сметка с няколко лесни клика, да ръководят всички услуги от телекома и да заявят нови при потребност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР