Moving On, актуалният хит на Рут Колева излиза в акустичен

...
Moving On, актуалният хит на Рут Колева излиза в акустичен
Коментари Харесай

Актуален хит на Рут Колева излиза в акустичен вариант

Moving On, настоящият шлагер на Рут Колева излиза в акустичен вид. Проектът на „ интимната “ версия изненада меломаните незабавно след зашеметяващото присъединяване на Рут по време на A to Jazz Festival.

Видеото на акустичната версия е снимано в Националната изложба

Последната спирка на интернационалния музикален конгрес бе в България, а концертът на Рут Колева бе приветстван от над 15 000 души в публиката. Българката събра овациите и на носителите на Грами - Snarky Puppy, които дефинираха стейджа ѝ като „ ослепителен “.

Сега на ход е акустичната версия на Moving On и алюзията за интимна лятна романтика, която основава, epicenter.bg.

Видеото е снимано в Националната изложба в София-привилегия, дадена на доста малко актьори. Уникалната атмосфера на мястото, музикалната тематика на песента и хипнотизиращия глас на Рут впечатлиха и задграничните медии, които излязоха с напълно позитивни ревюта и за двата разновидността на Moving On.

Оригиналната версия на Moving On излезе на музикалния пазар преди месец, популяризирана от „ Орфей мюзик “, извънреден лицензиант на WARNER MUSIC INTERNATIONAL.

Текстът е на Рейчъл Роу, която написа и музиката, в тандем с Георги Линев- Kan Wakan. В акустичния вид, към артистичния екип се причислява и Филип Александров - Fingertone и неговото неповторимо пиано, а неповторимия костюм на Рут във видеото е дело на Василен Милков.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР