Моуриньо: Нямам проблеми с играчитеМениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо

...
Моуриньо: Нямам проблеми с играчитеМениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Моуриньо: Нямам проблеми с играчите

Моуриньо: Нямам проблеми с играчите
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо опроверга слуховете, че връзките му с множеството от играчите са се влошили. В хода на предсезонната подготовка португалецът не криеше разочарованието си от работата на клуба на трансферния пазар.

По тази причина се заприказва, че Моуриньо не харесва много от футболистите в състава си и им търси заместници. Специалистът обаче счита, че това не дава отговор на истината.

"Дали мога да се оправя без нови попълнения? Разполагам с моите играчи и ми харесва да работя с тях. Лъжа, повторена 1000 пъти, отново си остава неистина. На хората може да наподобява, че е станала истина, само че това си е единствено неистина. Затова, когато 1000 пъти повтаряте, че за мен не са значими връзките с играчите, това е повтаряне на една неистина 1000 пъти. Впечатленията на хората могат да бъдат други, само че колективът в действителност ми харесва. Изпитах наслаждение от предишния сезон, сражавайки се за мястото, на което финиширахме. Това е най-хубавата позиция за клуба от пет-шест години. Този сезон също ще се любувам. В края на ноември или декември вие сами ще видите кои тимове ще претендират за победа в Премиършип", сподели Моуриньо, представен от Sky Sports. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР