Мотоциклетният ас Андреа Яноне явно е решил да прави колекция

...
Мотоциклетният ас Андреа Яноне явно е решил да прави колекция
Коментари Харесай

Пореден модел е новото завоевание на Яноне /снимки/

Мотоциклетният ас Андреа Яноне очевидно е решил да прави сбирка от модели в леглото си. За последните шест месеца той смени три манекенки.
Новото му завладяване е Джулия де Лелис. Освен като модел знойната красавица се изявява и като телевизионна водеща. Изключително известна е в “Инстаграм”, където има над 4 милиона почитатели.
Медиите на Апенините разкриха, че Джулия и Андреа са се свалили точно там. Яноне й пратил известие в обществената мрежа. Тя дала отговор и по този начин почнали да си пишат. Той я поканил на Гран при на Италия, където тя отишла при брат си. След това двамата били видяни да се забавляват дружно. Видимо посочили, че са повече от другари.
Де Лелис размени в леглото на мотоциклетиста друга моделка - Андреа Сасу. Румънката, която стана световноизвестна около връзката си с дизайнера Филип Плейн, се задържа към Яноне към два месеца. Преди това той имаше къса свалка с колежката й Кармен Родригес. Латиномадамата поразително наподобява на последната сериозна другарка на Яноне - Белен Родригес.
Джулия от своя страна имаше връзка с музикалния продуцент Андреа Даманте. Двамата даже бяха сгодени, само че се разделиха преди няколко месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР