Мотото на нашата кампания този път е Време е за

...
Мотото на нашата кампания този път е Време е за
Коментари Харесай

Има такъв народ: Не очаквайте да се коалираме с партиите на статуквото

„ Мотото на нашата акция този път е „ Време е за друго ”. Време е за доста дружи неща. Ново говорене, различен тип отношение към политиците, друго отношение на хората към институциите и на политиците към закона ”. Това съобщи в ефира по Нова телевизия основният секретар на „ ИТН ” Виктория Василева.
Тя прибавя, че образуването на държавно управление постоянно зависи от конфигурацията, която изборите дефинират.
 Иван Костов: Има Такъв Народ единствени имат късмет да сформират държавно управление, каквото и да значи това Иван Костов: Има Такъв Народ единствени имат късмет да сформират държавно управление, каквото и да значи това
" ИТН " са единствените, които имат късмет да сформират държавно управление, каквото и да значи това. ГЕРБ са в глуха изолираност, отка...
„ Винаги сме казвали, че такова с партиите на статуквото Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ – няма по какъв начин да се случи. Ако другите партии имат задоволителен запас за сформиране на държавно управление ще е добре ”, изясни тя.
Според нея компромисите са нужни, само че не са наложителни.
„ Българските жители ще имат опция да кажат какво държавно управление чакат и какви хора желаят да ги ръководят. Всичко това на 11 юли ”, споделя Василева.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР