Мотосъборите започват с първия от календара за 2018 година –

...
Мотосъборите започват с първия от календара за 2018 година –
Коментари Харесай

Мотосъборите започват с The Riders MC

Мотосъборите стартират с първия от календара за 2018 година – този на The Riders MC. Традиционно мотосъборът ще се организира на връх Бакаджик край гр. Ямбол. И обичайно се чакат доста другари и посетители – над 5000 души от България, Гърция, Турция, Сърбия, Словения и други

Официалното разкриване е от 18:00 часа през днешния ден – 11 май 2018 година, напомнят от "Българска мотоциклетна медия " . Програмата планува забавни за гостите на събора игри – “Изяж тортата”, “Биене на дузпи от мотор”, “Кухнята на ада”, “Носене на вода с мотор” и “Пъргави дупета”. А по-късно е музикалното шоу на групите Seconday и Sevi.



Най-наситената част на мото събора на The Riders MC ще е в съботния ден (12 май). Началото е в 10:00 часа. За пробуждане и разсънване (от предходната тежка петъчна нощ) домакините са планували две игри – “Надяждане с кебапчета” и “Младостта е в айряна”.

Два часа по-късно – в 12.00 часа, стартира почетната обиколка.

Стартът е от Бакаджик. Обиколката продължава през с. Чарган и през основните булеварди на гр. Ямбол. Финалната точка е паметникът на Георги Дражев и на починалите във войните. Пред скулптурната група, увековечаваща далите живота си в Априлското въстание и във войните ямболци, сътрудниците ще слагат венец.

За обичайните стартови прави на пистата край с. Тенево мото колоната ще се насочи към 13.30 часа. Там всички искащи за мил и стънт ще могат да покажат мощта на машините си в другите класове. В късния следобяд на 12 май 2018 година на Бакаджик ще е награждаването на спечелилите от стартовете.

Мотосъборът на The Riders MC ще продължи с доста игри – “Надпиване с бира”, “Гладиатори”, “Грехът на Ева”, “Клубно дърпане на въже”, “Канадска борба” (за дами и мъже) и “Пиян пумпал”. За положителното въодушевление на присъстващите в съботната вечер ще се погрижат групите Cross и Fandango. Около среднощ по стратегия ще има еротични танци.

След “загряването” от танцьорките обичайно ще бъдат запалени факли – в чест на всички починали наши мото братя и сестри. Кулминацията на събора е празничната заря.

Как ще премине последният ден на събора? За "Българска мотоциклетна медия " от The Riders MC споделиха: “В неделната заран ще се преброим, ще пием по едно кафе и ще си вземем сбогом с нашите посетители. Нека километрите ни са дълги и безаварийни! Нека да сме живи и здрави и следващата година отново да се забележим!”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР