Motorola винаги е поставяла нуждите на потребителите си на първо

...
Motorola винаги е поставяла нуждите на потребителите си на първо
Коментари Харесай

Очаквайте необикновеното с Motorola Edge 30 ultra - първият в индустрията смартфон с 200MP камера

Motorola постоянно е поставяла потребностите на потребителите си преди всичко. Брандът от дълго време осъзнава какъв брой значими са фотосите тях - точно фрагментите демонстрират прекарванията, които имат най-голямо значение и запечатват най-безценните мемоари. Това е главната причина Motorola да влага в цели три лаборатории за обработка на изображения в целия свят, които да бъдат отдадени на непрекъснатото рационализиране на функционалностите на камерата и стартирането на нови софтуерни актуализации.

Изключителното качество на фотосите върви ръка за ръка с подобряването на главните съставни елементи на фотографията. За да реализира това, Motorola създаде motorola edge 30 ultra: първият 5G смарт телефон с 200MP датчик на главната камера - най-високата налична резолюция в промишлеността. Той разполага и с най-големия до момента датчик на Motorola, който е безпроблемно интегриран в цялостното покритие на устройството, тъй че да пасва идеално в ръката ви.

Какво е належащо за незабравимо кинематографично преживяване?

Екипът на Motorola точно е анализирал всички съставни елементи за най-хубаво качество на изображението и е приложил изброените фотографски детайли, с цел да обезпечи същински първокласно мобилно преживяване с камерата за своите консуматори:

● Размерът на датчика е определящ детайл в камерата - колкото по-голям е датчикът, толкоз по-добро е качеството на изображението. Motorola edge 30 ultra съдържа светлочувствителен 0,82-инчов датчик - най-големият датчик на Motorola до момента, който гълтам 16 пъти повече светлина за кристално ясни фотоси.

● Размерът на пикселите работи по едно и също време с огромния датчик, с цел да усъвършенства изискванията на слаба светлина. Най-големият размер на пикселите и технологията UltraPixel значат прощаване със зърнистостта и шума в изображенията. Това е и първата смартфон-камера, която поддържа 4х4 хибридно съчетание на пикселите, сплотяващо 16 пиксела в 1 голям 2,56μm ултрапиксел, за идеални светлинни условия когато и да е.

● Водещата в промишлеността разграничителна дарба е от решаващо значение за реалистичните елементи в изображението. С motorola edge 30 ultra сигурно може да очаквате най-хубавото в това отношение, защото това е първият 5G смарт телефон, който поддържа 200MP разграничителна дарба в международен мащаб.

● Функциите на чипсета оказват огромно въздействие върху обработката на изображенията, която е в основата на постигането на висококачествени фрагменти. motorola edge 30 ultra слага нови стандарти за мобилна продуктивност с новия Snapdragon 8+ Gen 1 - най-новата и усъвършенствана мобилна платформа1 Snapdragon®1 до момента.

● OIS (оптична стабилизация на изображението) значи, че можете да разчитате на плавни изображения без нежелани придвижвания, когато употребявате устройството

Хардуерът, който надминава всички упования

Екипът на Motorola е интегрирал тези и редица други усъвършенствани детайли в motorola edge 30 ultra. Устройството съчетава най-високата резолюция в промишлеността с най-големия си датчик в процесор с величествен потенциал, тъй че да можете да се насладите на необикновено качество, заостреност и формулировка във всеки кадър.

Насладете се на две разнообразни, само че допълващи се мобилни преживявания с хибридния датчик 50MP Ultrawide + Macro, който ви разрешава да разширите обсега на фрагмента или да акцентирате над детайлите. Докато сте в непосредствен проект в режим Macro, също можете да създадете зашеметяващи детайлни изображения с резолюция 50 MP, без да жертвате качеството на фотографията.

С режима " Портрет " и 12-мегапикселовия телефото датчик имате опция да употребявате 35-, 50- и 85-милиметрови обективи, с цел да получите още по-премиум преживяване, сходно на DSLR, като в същото време поддържате резултата на размазване по натурален и грациозен метод. За разлика от обичайните способи за портретни фотоси със смарт телефон, с Motorola edge 30 Ultra можете да се насладите на телефото обективът, който основава по-естетически портрети на хора, като заобикаля лицевото деформиране.

Екипът на Motorola е помислил и за селфи-любителите - устройството разполага с 60-мегапикселова Quad Pixel камера, която има един от селфи-сензорите с най-висока резолюция в промишлеността.

Софтуер, който съживява всеки момент

Екипът на Motorola знае, че цветовете и акцентите са от решаващо значение за основаването на забележителни изображения, и в границите на своето особено световно изследване откри, че към 80% от хората избират по-топли тонове и по-ярки цветове в своите фотоси.

Ето за какво компанията приложи нова тактика за контролиране на съставените елементи на изображението, като направи цветовете по-реални и ясни в детайлите на снимания кадър. Съчетавайки технологията HDR с изкуствен интелект, motorola edge 30 ultra е кадърен да основава изображения с ярки цветове, светлини, сенки и съвършено уравновесени елементи, даже при сложни условия на осветяване.

Освен това към този момент можете да заснемате действието в 8K, както и да поддържате запис HDR10+ в 4K, за зашеметяващи видеоклипове с усъвършенстван динамичен обсег, понижени артефакти и повече от един милиард цвята.

Motorola е усъвършенствала и цялостното оформлението на камерата, с цел да усъвършенства работата на потребителя с нея - прибавен е автоматизиран режим за нощно виждане към задната и предната камера, а камерата в мобилните приложения е усъвършенствана, с цел да може всякога да вършиме съвършената фотография, без значение от времето на деня.

Наличност

Motorola Edge 30 Ultra е разполагаем в Технополис на цена от 1799 лева Устройството се предлага в цвят Interstellar Black.

Правни отводи от отговорност

Някои характерности, функционалност и спецификации на продукта могат да зависят от мрежата и да подлежат на спомагателни условия и такси. Всички те подлежат на смяна без предупреждение. MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и семейството марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Snapdragon е артикул на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни сдружения. Snapdragon е комерсиална марка или записана комерсиална марка на Qualcomm Incorporated. ©2022 Motorola Mobility LLC.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР