Motorola върна Razr. Обичаният телефон тип мидичка, както бяха познати

...
Motorola върна Razr. Обичаният телефон тип мидичка, както бяха познати
Коментари Харесай

Motorola възроди култовия Razr като сгъваем смартфон

Motorola върна Razr. Обичаният телефон вид " мидичка ", както бяха познати преди години, се завръща като смарт телефон с 6,2 инча сгъваем екран, написа Bloomberg. Моделът, показан нощес, наподобява доста на оригинала и заема името му. Цената му ще бъде $1 499 и ще излезе на пазара в Европа през януари.

За разлика от модела от 2004 година, който се бе трансформирал в лице на промишлеността преди излизането на iPhone три години по-късно, новият Razr няма огромна T9 клавиатура, а 6,2 " сгъваем pOLED екран с резолюция от 2 142 х 876 пиксела. Отпред пък има втори екран с размер 2,7 ", с помощта на който може да видите известията си, да контролирате музиката и други.
 Снимка 452710
Източник:

Основната му камера в 16MP, а селфи камерата е 5MP. Процесорът е Snapdragon 710 с 6GB RAM и 128GB вътрешна памет. Батерията е 2 510 mAh. Телефонът употребява операционна система Android 9.0 Pie и няма 5G.

Razr е третият сгъваем телефон от огромен бранд. По-рано Samsung сподели Galaxy Fold, а Huawei - Mate X. Моделът на Motorola е и най-достъпният от трите.
 Снимка 452708
Източник:

Компанията възнамерява да пусне и още един сгъваем телефон, сходен на съперниците от Азия, при започване на идната година.
 Само софтуерните компании, които построяват екосистема, ще имат шанса да оцелеят
Само софтуерните компании, които построяват екосистема, ще имат шанса да оцелеят

Aнтъни Бapyнac, вицeпpeзидeнт нa Моtоrоlа, пред Money.bg
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР