Motorola Razr бе един от големите акценти при смартфоните през

...
Motorola Razr бе един от големите акценти при смартфоните през
Коментари Харесай

Motorola Razr и какво разкриват новите шест видеа за сгъваемия смартфон

Motorola Razr бе един от огромните акценти при смарт телефоните през 2019 година, само че дебюта на телефона бе усложнен от извънредно огромния интерес към джаджата, който принуди Motorola няколко пъти да отсрочи излизането на модела в някои елементи на света.

От февруари стартират доставките в Съединени американски щати, а от Motorola разгласиха няколко видеа, с цел да " подгреят " аудиторията, в които виждаме някои от най-важните и атрактивни характерности на сгъваемия Razr.

Първото от тях показва общ взор към телефона, екрана и някои от функционалностите му. В него виждаме и по този начин наречения Nightstand Amplifier - кутията, която случи за стойка на телефона и усилва звука от представителите му.

От идващото видео пък разбираме какво има в кутията на Motorola Razr - зарядно за супер бързо зареждане и слушалки Razr Earbuds. Тук от Motorola ни оповестяват също по този начин, че прехвърлянето на данни от остарялата ни SIM карта към eSIM картата на Razr се случва доста бързо и елементарно.

От третото промо видео получаваме препоръки за това по какъв начин да се грижим вярно за Razr. От него научаваме, че, също както Samsung Galaxy Fold, дисплеят на Motorola Razr не понася протектори, тъй като е с вграден пластмасов пласт.

В четвъртото видео от поредицата виждаме, че Razr може да бъде ръководен посредством разнообразни придвижвания и жестове.

След него идва ред на къс преглед на 2.7-инчовия Quick View екран, през които елементарно можем да сменяме песни, да вършим селфита, да одобряваме позвънявания, да правим заплащания и какво ли още не.

В последното видео акцентът са камерите на Razr, които също можем да управляваме с жестове. Единственото, което ни тормози тук, е, че на пръв взор портретният режим размазва прекалено много ръбовете на фокусирания обект.

При всички положения обаче телефонът наподобява ужасно и нямаме самообладание да го изпробваме от първа ръка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР