Motorola Razr 40 Ultra е планиран да бъде представен глобално

...
Motorola Razr 40 Ultra е планиран да бъде представен глобално
Коментари Харесай

Motorola Razr 40 Ultra се появи на билборд в София преди пускането му на пазара  

Motorola Razr 40 Ultra е плануван да бъде показан световно на всички пазари на 1 юни. Последните отчети разкриха съвсем всички спецификации на Razr 40 Ultra, оставяйки доста малко в загадка.

Дизайнът на устройството също е явен, с помощта на многочислените рендери, които се появиха. Нов отчет разкрива, че притежаваната от Lenovo марка публично е разкрила Razr 40 Ultra посредством рекламен билборд в София.

Рекламата дава добър взор върху дизайна на аления вид на Motorola Razr 40 Ultra. Устройството има огромен 3,6-инчов екран с похлупак. В рекламата не се загатва нищо за спецификациите на устройството.

По-достъпният Razr 40, включващ Snapdragon 7 Gen 1, 12 GB RAM, операционната система Android 13 и 33W зареждане, също се чака да бъде пуснат дружно с модела Ultra. Към момента не е ясно кои пазари ще получат главния модел.

Спецификации на Motorola Razr 40 Ultra (слухове)

Razr 40 Ultra ще дойде с 6,9-инчов сгъваем P-OLED екран, който предлага FHD+ резолюция и 165Hz периодичност на освежаване. Съобщава се, че неговият 3,6-инчов покривен екран поддържа същата периодичност на освежаване. Устройството, оборудвано със Snapdragon 8 Plus Gen 1, ще дойде с до 8 GB LPDDR5 RAM и 256 GB UFS 3.1 памет.

Razr 40 Ultra ще разполага с 3800mAh батерия, която поддържа 33W бързо зареждане. Той ще има 32MP предна камера и модул на задната част, включващ 12MP (основна) + 13MP (ултраширока) камера. Той ще бъде оборудван със непряк скенер за пръстови отпечатъци.

Моделът Ultra се чака да дойде в три цвята – Viva Magenta (показан в рекламата на билборда), Infinity Black и Glacier Blue. Вероятно ще бъде на цена сред 1169 евро и 1199 евро в Европа.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР