Motorola официално представи смарт часовниците Moto Watch 70 и Watch

...
Motorola официално представи смарт часовниците Moto Watch 70 и Watch
Коментари Харесай

Motorola най-накрая представи Moto Watch 70 и Moto Watch 200

Motorola публично показа смарт часовниците Moto Watch 70 и Watch 200. Това най-сетне се случва – минаха месеци, откогато носимите устройства бяха пуснати за първи път в описите от онлайн търговци на дребно. Moto Watch 200 е премиум моделът, до момента в който Moto Watch 70 е устройство от по-нисък клас, което е по-достъпно.

Moto Watch 200 има грациозен дизайн с 1,78-инчов AMOLED екран, обрамчен в 45 мм алуминиев корпус. Освен това, часовникът е водоустойчив (до 5ATM), тъй че потребителите могат да го вземат до момента в който плуват или до момента в който се къпят без да се тормозят.

Часовникът включва мониторинг за сърдечен темп, премерване на сатурацията, акселерометър и премерване на височината. Може да дава данни за тренировки за над 28 разнообразни спорта и се предлага с вграден GPS.

Moto Watch 200 може да се синхронизира с Гугъл Fit и Strava, като това разрешава на потребителите да наблюдават безпроблемно своите фитнес цели. Устройството разполага също с микрофон и високоговорител.

Смартчасовникът има 355mAh батерия, която може да издържи до 14 дни при постоянна приложимост. Той се свързва посредством Bluetooth 5.3 към телефона на потребителя. Освен това устройството може да засича рухване – това може да бъде изключително потребно за възрастни хора или всеки, който се нуждае от спомагателни защитни ограничения.

Moto Watch 70 се свързва посредством Bluetooth 5.0 LE и работи с Moto Watch OS. Има 355 mAh батерия, която може да издържи до 10 дни при дейна приложимост. Въпреки че няма вграден GPS, той въпреки всичко може да наблюдава разнообразни действия, в това число направени крачки денем, изминато разстояние и изгорени калории. Moto Watch 70 е отлична алтернатива за тези, които желаят благонадежден смартчасовник, който е бюджетен.

Motorola към момента не е оповестила по кое време Moto Watch 70 и Moto Watch 200 ще бъдат налични или какъв брой ще костват.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР