Motorola обяви две вълнуващи допълнения към портфолиото си със спортни

...
Motorola обяви две вълнуващи допълнения към портфолиото си със спортни
Коментари Харесай

Motorola обяви официално партньорството си с изгряващите тенис звезди Себастиан Корда и Брандън Накашима

Motorola разгласи две вълнуващи допълнения към портфолиото си със спортни партньорства: Себастиан Корда и Брандън Накашима - и двамата измежду най-обещаващите млади звезди в тениса. Като част от дълготрайното партньорство и двамата играчи ще носят извънредно емблематичното лого „ batwing " на Motorola на лявото рамо на своите спортни екипи на корта и ще употребяват емблематичния motorola razr 5G отвън него. Партньорства са част от задачата на Motorola да поддържа младите гении в развиването им, с цел да могат да реализират задачите си.

Себастиан Корда , наследник на чешката тенис легенда и някогашен номер 2 в международната класация на АТП Петр Корда, към този момент оставя своя отпечатък в света на тениса. Бившият международен номер 1 за юноши реализира високо класиране с ранк 62, откакто победи номер 9 Диего Шварцман, с цел да стигне до четвъртфинала на ATP Masters 1000 в Маями през 2021 година Себастиан откри спортния сезон през 2021 година с впечатляваща победа над американеца номер 1 Джон Иснър по пътя към първия си край на ATP Tour на плажа Delray. Така той надгради триумфа си от 2020, когато победи американеца с номер 1 Иснър и завоюва първите си 3 победи на Ролан Гарос 2020 и 213 място в международната класация. Така той стана първият американец, който доближи четвъртия кръг в шампионата, след достижението на Майкъл Ръсел през 2001 година



Брандън Накашима е класиран като номер 1 американски младеж. Роден в Сан Диего, той господства в тенис серията за юноши. Кариерата му в младежката лига приключи с наградата на ITF junior masters в Ченгду Китай през 2018 година След като изигра един учебен срок в Университета на Вирджиния напролет на 2019 година, Брандън завоюва купата първокурсник на ACC, започва своята професионална кариера, а класирането му се изстреля нагоре незабавно. Той изигра първия си ATP шампионат в Delray през 2020 година и доближи четвъртфиналите, което го трансформира в най-младия четвъртфиналист в надпреварата след достижението на Кей Нишикори през 2008 година Брандън завоюва първия си мач от Големия шлем на US Open 2020, побеждавайки Пабло Лоренци и загуби от възможния финалист Александър Зверев в четири напрегнати сета във втори рунд. До този миг Брандън има две ATP трофеи и се стреми да пробие в топ 100 през идващите месеци.

Джеймс Аткинс, маркетинг шеф за Европа в Motorola споделя, " Себастиан и Брандън са измежду най-обещаващите играчи в тениса, те имат мощни упоритости, а триумфът се чете в очите им. Пътят към триумфа може да бъде дълъг, безценен и на моменти уединен, по тази причина в това партньорство за нас беше значимо да ги поддържаме както на корта, по този начин и отвън него. Подкрепата по пътя на израстване на хората, употребявайки технологиите, е един от главните ни правила, тъй че когато получихме опцията да подкрепим тези два феноменални гения, за нас беше елементарно решение.

Последната година ни сподели какъв брой е значимо поддържането на връзка с обичаните хора. Професионалният тенис е спорт с извънредно високо напрежение, сред пътуванията, тренировките и надпреварите може да бъде мъчно да се поддържа връзка. Радваме се да помогнем на Себастиан и Брандън в това отношение с едно от нашите водещи 5G устройства, както и с поддръжката, от която се нуждаят, с цел да продължат да показват най-хубавото от себе си.

Виждаме страхотни триумфи в бъдещето на тези двама гении и сме необикновено горди, че поддържаме Себастиан и Брандън, с цел да не престават да се издигат в професионалната тенис ранглиста. "

И двамата млади играчи ще се състезават на именития шампионат на Уимбълдън през юни, преди да се завърнат в Щатите за шампионата US Open.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР