Motorola Bulgaria обяви началото на продажбите на два нови смартфона

...
Motorola Bulgaria обяви началото на продажбите на два нови смартфона
Коментари Харесай

Специалната серия модели Moto G5S и Moto G5S Plus са вече в България

Motorola Bulgaria разгласи началото на продажбите на два нови смарт телефона от серията Moto G, с което за следващ път показва, че държи постоянно да предлага най-хубавото на клиентите си.

Специалните модели Moto G5S и Moto G5S Plus следват одобрената линия на серията Moto G - технологията и характерностите на премиум смарт телефоните да бъдат налични за по-широк кръг консуматори.

Moto G5S: Повече метал. По-голяма батерия. Създаден, с цел да ви даде повече.
Moto G5S e “умен”, бърз и прецизно следва концепцията, че потребителите постоянно би трябвало да получават повече. Като стартираме от дизайна - напълно железен, изработен от алуминий от висок клас; минем през мощната 3000 mAh батерия, която обезпечава сила за целия ден; и стигнем до TurboPower™ зареждането, с помощта на което получавате до 5 часа живот на батерията след единствено 15 минути зареждане - всичко това е Moto G5S.*

Има и още. Специалният модел Moto G5S има 16 МР камера с висока резолюция и автофокус с детекция на етапа (PDAF). Технологията за бързо фокусиране подсигурява, че няма да пропуснете нито един значим миг. Благодарение на предната 5 МР широкоъгълна камера с LED мълния снимането на красиви групови селфита когато и да е на денонощието към този момент е елементарно и безпроблемно.

Не е нужно да похарчите голяма сума пари, с цел да получите първокласен екран. Moto G5S ви дава впечатляващ 1080p на 5.2” Full HD екран. Към това се прибавят 1.4GHz 8-ядрен процесор** и 4G скорост, с цел да отваряте бързо обичаните си приложения, да гледате видео без раздробяване и да сърфирате в интернет на висока скорост.*** Мултифункционалният читател за пръстови отпечатъци също дава повече благоприятни условия - отключвате телефона си, навигирате елементарно с плъзване или допиране с помощта на навигацията с един бутон, вършиме мобилни заплащания.**** Moto G5S идва и с най-новите функционалности Moto Experience. Нощен екран и Бърз отговор са единствено част от тях. Повече можете да научите в Moto приложението.

Moto G5S Plus: Дайте независимост на вашата креативност.
Moto G5S Plus е за тези, които желаят най-хубавото, което Moto G може да им предложи, плюс топ характерности, непокътнати за премиум смарт телефоните, като двойна камера да вземем за пример. Moto G5S Plus има 13 МР двойна съществена камера с модернизиран програмен продукт, с който правенето на страхотни фотоси е по-лесно от всеки път. Избирателният фокус ви дава опция елементарно да вършиме професионално изглеждащи портрети. Освен това можете да акцентирате върху лицето, като оставите разфокусиран задния декор и близките обекти. Или пък да се забавлявате с режима за селективно черно и бяло, да измененията фона и по този начин да придадете на фотографията напълно ново лъчение.**** Ако сте отегчени от еднообразните селфита, 8 МР широкоъгълна предна камера на Moto G5S Plus има LED мълния и нов панорамен режим, тъй че да уловите повече от пейзажа зад вас.

Изработката и дизайнът на Moto G5S Plus се отличават с качество и точност, присъщи за високия клас устройства. Направен е напълно от метал и има 5.5” Full HD екран, извънредно подобаващ за видео развлечение в придвижване. Moto G5S Plus предлага стремително бърз 2.0 GHz 8-ядрен Qualcomm® Snapdragon™ процесор, мощни графични благоприятни условия, 4 GB RAM и 4G скорост, с цел да работят обичаните ви приложения без закъснение.***

Можете да го употребявате през целия ден, без да се постанова да презареждате, с помощта на 3000 mAh батерия. TurboPower™ зарядното устройство ви дава сила за до 6 часа след единствено 15 минути зареждане.* Moto G5S Plus е с мултифункционален читател за пръстови отпечатъци, с който можете да вършиме всичко - от отключване на телефона до мобилни заплащания.**** Освен това идва с двете най-нови Moto Experience функционалности - Нощен екран и Бърз отговор.

С новите специфични модели Moto G5S и Moto G5S Plus Motorola още веднъж прави характерностите на премиум смарт телефоните налични за всички.

Moto G5S към този момент е на българския пазар на цени от 499 лв. с Данък добавена стойност в мрежата на Теленор, а от идната седмица и в мрежата на Технополис. Предлага се и в двата цвята – златно и сиво.

Moto G5s Plus ще бъде на българския пазар от 8-ми септември на промоционална цена от 649 лв. в мрежата на “Зора”. Предлага се и в двата цвята – златно и сиво.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР