Мотористите останаха потресени, след като откриха за какво всъщност служат

...
Мотористите останаха потресени, след като откриха за какво всъщност служат
Коментари Харесай

Шофьорите едва сега откриват за какво служат малките черни точки на предното стъкло на автомобила

Мотористите останаха потресени, откакто откриха защо в действителност служат дребните черни точки на предното стъкло на автомобила.

Забавно е, когато разберете, че колата ви има комфортни дребни бутони и функционалности, които улесняват живота ви, само че доста хора не са осъзнавали, че дизайнът на предното им стъкло в действителност служи за жизненоважна цел.

Те се назовават ​​„ фритове “ " или " точкови матрици " и те могат да бъдат открити да се движат към ръба на предното предно стъкло до черния гланц - и специалистите по предното стъкло Autoglaze споделиха, че тази съответна функционалност е " подценявана " от водачите.

Така че не, те не са там за декорация и за прибавяне на малко джаз към прозореца ви - ето за какво в действителност са там.

Експертите от обясниха, че черните точки " в действителност оказват помощ за равномерното разпределение на температурата, с цел да се понижат оптичните изкривявания или лещи. " Те обясниха: „ Това се случва, когато лентата от фритта (плътната черна) се нагрява доста по-бързо от стъклото на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР