Моторист самокатастрофира в София заради разлята нафта на оживен булевард.

...
Моторист самокатастрофира в София заради разлята нафта на оживен булевард.
Коментари Харесай

Абсурдна ситуация: Моторист самокатастрофира в София заради разлята нафта, полицаи искали да го глобят

Моторист самокатастрофира в София поради разлята нафта на многолюден бул.. Мъжът изпаднал в неуместна обстановка, тъй като служителите на реда споделили, че ще му напишат акт за несъобразена скорост, макар че карал с 15 км/ч.

Мъжът изискал протокол за пред осигурител, само че му отказали. Препоръчали му да търси различен вид за покриване на вредите, да вземем за пример в съда.

Инцидентът става на кръгово кръстовище в „ Младост ”.

Адриан Йосифов стопира, след което потегля. Моторът обаче се хлъзга и пада. Оказва се, че на платното има разлята нафта. Звъннал на 112 и изпратили патрулен автомобил.

„ Предложиха ми да ми напишат акт за несъобразена скорост, който да показва пред каското ”, описа Адриан Йосифов пред Нова тв.

„ Попитах ги каква е съобразената скорост в такава обстановка. Отговориха ми: „ Съжаляваме, нямаме формулировка за несъобразена скорост. Всяка една скорост е несъобразена, когато има ПТП ”. Помолих служителя на реда да бута мотора и да го бута, да забележим дали няма да падне ”, споделя Йосифов. „ Взеха ми проба за алкохол и ми споделиха, че няма да ми дадат протокол, щом не желая да ми напишат акт ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР