Моторист, пострадал тежко при катастрофа край Айтос в началото на

...
Моторист, пострадал тежко при катастрофа край Айтос в началото на
Коментари Харесай

Неописуема трагедия: Недко от Айтос издъхна седмица след тежката катастрофа, оставя две деца сирачета

Моторист, потърпевш тежко при злополука край Айтос при започване на ноември, е умрял от тежките си контузии, пишеФлагман.бг.

Инцидентът е станал на 5 ноември по пътя Айтос-с. Малка поляна.

Поради несъобразена скорост при ляв завой 39-годишният лидер е изгубил ръководство над возилото – Сузуки, и се забил в крайпътно дърво. Ударът е бил толкоз мощен, че мъжът изхвърчал на метри от мотора, описаха очевидци.

Пострадалият бе признат в доста тежко положение в реанимацията на УМБАЛ-Бургас – с политравматизъм, с заплаха за живота. Шансовете му за оцеляване бяха минимални. Въпреки това повече от една седмица той се бореше за живота си, което даваше малко вяра на околните му, че ще оцелее. За страдание малко след среднощ в събота против неделя мъжът е умрял от тежките си контузии.

По информация на уеб страницата, умрелият моторист е 39-годишният айтозлия Недко Чернев. Младият мъж оставя вдовица и две деца, разкриха пред наш кореспондент негови близки.

„ Недко беше рядко непретенциозен човек. Уникална душа носеше – постоянно ухилен, оправдателен. Не сме знаели обаче, че има пристрастеност към моторите. Имаше земеделска земя и караше трактор. С мотор не съм го виждал. Родителите му имат дребен фамилен бизнес – магазин за пакетирани артикули до СУ „ Христо Ботев “ в Айтос, Недко им помагаше доста, даже може да се каже, че той въртеше бизнеса, макар че си има и друга работа.

Бяхме шокирани от новината за злополуката. Вярвахме, че ще оцелее, без значение какъв брой е неприятно положението му. Той постоянно показваше доста борбен темперамент “, споделя комшия на Недко.

39-годишният айтозлия работел на една от бензиностанциите на входа на града. Колегите му са съкрушени от новината за кончината му./blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР