Моторист е загинал при тежка катастрофа със златното момиче от

...
Моторист е загинал при тежка катастрофа със златното момиче от
Коментари Харесай

Трагедия: Човек загина в катастрофа с едно от златните ни момичета

Моторист е умрял при тежка злополука със златното момиче от ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова, написа „ Телеграф “. Инцидентът е станал в събота към 16:00 часа в Казичене, само че за него не е обявено в формалния бюлетин на Министерство на вътрешните работи.

За злополука с умрял моторист в Казичене написа в мото група във „ Facebook “. Ден по-късно в обществената мрежа майката на починалия – Вили Чакърова, разкри, че синът й е умрял при случай с известната гимнастичка.

До момента единственото несъмнено е, че 45-годишният Васил Палпулин не е имал късмет да оцелее, откакто си е блъснал главата след съвсем челния удар с колата на бронзовата олимпийска медалистка от Рио 2016. Твърди се, че починалият е карал пистов мотор без каска. Част от мотористите означават в обществените мрежи, че техният сътрудник е карал бързо и не е спрял на знак „ Стоп “.

„ Карал е доста бързо, с към 100 км/ч. Не е спрял на стопа и е бил гол до кръста “, описват близки на гимнастичката пред „ Телеграф “.
 „ Брат ми живее в центъра на Казичене и тя живее там. Това, което знам, е че брат ми е карал мотора и е идвал от сладкарницата, вървял е по основен път. Има „ Стоп “, само че той е доста забулен от шубраци. Васил е знаел, че го има този „ Стоп “, има и лежащ служител на реда, а пред него е имало рейс. Там има спирка. Той е изчакал рейса и траял. Важно е да се знае, че знакът е на най-малко 150 метра от удара. Всички го упрекват и в следствието споделят, че той не е спрял на стопа “, споделя сестрата Валентина пред lentata.com.

„ Искам единствено публичност. Нито желая обезщетение, нито ми трябват пари, тъй като нищо няма да върне брат ми “, добавя тя.

Сестрата на починалия е била посъветвана при срещата си със следователката да търси очевидци, да беседва с кмета, с цел да ревизират има ли някъде охранителни камери, които може да са записали случая, станал покрай кметството.
 Почиталият Васил Палпурин е бил интернационален водач. На профила си във „ Facebook “ театралничи върху пистова „ Ямаха R1”. По случая би трябвало да се проведат механически експертизи, с цел да се откри скоростта на двете транспортни средства. Предстоят разпити на очевидци.

Любомира Казанова стана известна като златната запаса. Тя размени в ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство. След олимпийските игри в Рио де Жанейро, където завоюва бронзов орден, Казанова приключи кариерата си. През септември предходната година тя се ожени за гребеца Александър Александров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР