Моторист е с опасност за живота, след като се забил

...
Моторист е с опасност за живота, след като се забил
Коментари Харесай

Моторист с опасност за живота след удар в бетонна стена

Моторист е с заплаха за живота, откакто се забил челно в бетонна стена, осведомят от пресцентъра на полицията в Смолян. Пътният случай става в петък към 17:40 ч., в с. Баните.

39-годишен мъж се движел с мотоциклет " Сузуки " ГСХ Р 1000, само че изгубил надзор и излезнал от пътя в дясно по посока на придвижването си и се блъснал в бетонна подпорна стена. 39-годишният мъж е получил голям брой фрактури и е превозен за лекуване в УМБАЛ „ Св. Георги “-Пловдив, с заплаха за живота. Пострадалият е от Баните, само че живее и работи в Кърджали. През почивните дни се провежда и акция по кръводаряване в помощ на 39 - годишния мъж.

Отново в петък коло 15:20 ч., на пътя с. Чуруково - с. Михалково, АТВ марка " Хонда Ренчер 420 “, благосъстоятелност и ръководен от 39-годишен мъж гр. Силистра, при придвижване с несъобразена скорост с релефа на местността, при втурване на десен завой, излиза от ляво на пътя и се удря по едно и също време в ската и бетонна шахта. В разследване на злополуката лидерът е получил фрактура на шиен прешлен. Настанен е за лекуване в УМБАЛ „ Св. Георги “ - Пловдив, без заплаха за живота.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР