Моторист е пострадал при катастрофа в Кършияка. Около 13.30ч. е

...
Моторист е пострадал при катастрофа в Кършияка. Около 13.30ч. е
Коментари Харесай

Моторист е в болница след катастрофа в Кършияка

Моторист е потърпевш при злополука в Кършияка. Около 13.30ч. е постъпил сигнал за зародил пътен случай на бул. „ Васил Левски “ в Пловдив. Пострадал е мотоциклетист, който след медицински обзор е настанен в болница, без заплаха за живота.
Прочетете още
При огледа на място, на стадия е открито, че той е минал с мотора си на червен светофар и е блъснал лек автомобил „ Мазда “. Алкохолните проби и на двамата водачи са негативни. Случаят е отработен по административен ред.

При произшествия в региона са потърпевши двама пешеходци. Около 8.30 часа през вчерашния ден  чрез тел. 112 в районно управление (на МВР) Асеновград постъпил сигнал за пътно произшествие на кръстовището сред ул. „ Янко Сакъзов “ и ул. „ Горноводенско шосе “. По първични данни,  жена, пресичайки пешеходна пътека, е била ударена от лек автомобил „ Дачия “. След обзор в болнично заведение тя е освободена за домашно лекуване с леки травми. На отговорния лидер – 49-годишен асеновградчанин, са направени проби за приложимост на наркотични субстанции и алкохол в кръвта, резултатите са негативни.

Час по-късно на кръстовището сред ул. „ Ген. Карцов “ и ул. „ Мир “ в Сопот лек автомобил „ БМВ “, ръководен от 51-годишна жена, при маневра на заден ход блъска стара пешеходка. Пострадалата е превозена в болница в Пловдив и настанена за лекуване, без заплаха за живота. Няма данни за приложимост на алкохол на лидерката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР