Мотокар се обърна и уби на място собственика си в

...
Мотокар се обърна и уби на място собственика си в
Коментари Харесай

Трагедия! Мотокар уби нелепо собственика си

Мотокар се обърна и умъртви на място притежателя си в родопското село Давидково. Нелепата покруса се случила в събота следобяд. 44-годишният Румен Кокалов има гатер и завод за пелети. Мъжът дава работа на доста хора от региона.
В деня на случая работел в цеха. Прекарвал с мотокара чувал с боклуци за пелети, спрял за малко, само че евентуално не дръпнал ръчната спирачка и возилото траяло хода си. Кокалов скочил на кормилото да го овладее, само че чувалът бил вдигнат нависоко. От това бил по-нестабилен и тръгнал да се обръща. Мъжът решил да слезе в придвижване, стъпил на степенката, само че желязната покривна платформа внезапно се засилила към земята, блъснала го в главата и го умъртвила на място, описаха очевидци.
Нелепият случай е записан и на видеокамерата на цеха. Трагедията се разиграла пред очите на служащ, който е в потрес след случилото се.
Цялото село оплаква фамилията. Хората разказват Кокалов като доста трудолюбив, безрезервен и обективен човек. Загиналият мъж се готвел да прави женитба на сина си, който е студент, само че оказва помощ в цеха на татко си. Кокалов има и щерка, която в този момент следва да бъде абитуриентка.
"Много безразсъден случай и огромна покруса за всички. Румен беше доста здрав и чевръст, необикновен, сериозен, радушен човек ", сподели кметицата на Давидково Севда Чолакова. От селото са изумени от случилото се, тъй като Румен се справял във всевъзможни сложни обстановки, които постоянно се случвали по баирите с тежки камиони и в гората. Те оплакват кончината на работодателя, който е доста обичан от служащите си. „ Беше непоколебим, само че обективен, даваше доста положителни заплати, бонуси и в никакъв случай не ощетяваше работник”, спомнят си в селото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР