MotoGP пилотът на Ducati Андреа Довициозо бе приет в болница

...
MotoGP пилотът на Ducati Андреа Довициозо бе приет в болница
Коментари Харесай

Довициозо е приет в болница с временна загуба на паметта

MotoGP водачът на Ducati Андреа Довициозо бе признат в болница след тежката злополука, която претърпя при започване на надпреварата за Гран При на Англия. Италианецът бе превозен с хеликоптер от медицинския център на " Силвърстоун " до болница в Ковънтри.

Спортният шеф на Ducati Давиде Тардоци разкри за Sky Italia, че Дови е бил в безсъзнание незабавно след злополуката, след което е получил загуба на паметта за малко. Той е изпитвал и болки в тазобедрената става.

Дови бе жертва на пилотската неточност на Фабио Куартараро в първия завой от конкуренцията на преасфалтираното английско трасе. Моторът на италианеца се възпламени, а самият водач бе изнесен на носилка, като чак няколко минути след случая съумя да се изправи на крайници.

Good to see Dovizioso on his feet after that massive accident.

https://t.co/gsuodBzwjR

#BritishGP #MotoGP Race pic.twitter.com/ezX7zMY5C7
— CRASH.NET/MotoGP (@crash_motogp) August 25, 2019
За повторно през сезона Дови е замесен в случай. Първият път бе в Барселона, когато Хорхе Лоренсо сътвори безпорядък и с изключение на Дови, унищожи надпреварата и на дуото на Yamaha Валентино Роси и Маверик Винялес. След рухването си на " Силвърстоун " Дови изостана на 78 точки от Маркес в генералното класиране на MotoGP.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР