Мото-Пфое откри първия самостоятелен комплекс на Volvo за всички клиенти

...
Мото-Пфое откри първия самостоятелен комплекс на Volvo за всички клиенти
Коментари Харесай

Новият самостоятелен VOLVO комплекс официално отвори врати в София

Мото-Пфое откри първия независим комплекс на Volvo за всички клиенти и фенове на автомобилния бранд. Ексклузивният център е построен по най-актуалните стандарти на шведската марка и се отличава с изтънчен скандинавски жанр, изчистени линии и внимание към детайла. Новото дилърство се намира на ул. "Околовръстен път " № 483, на основния транспортен възел наоколо до детелината на Ботевградско шосе, където Северната скоростна дъга се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. Младост.


Ексклузивно, за церемонията по откриването на модерния Volvo център дойдоха специфичните посетители – господин Франк Версавел, Вицепрезидент на Volvo Cars за район ЕМЕА (Европа, Близък Изток, Африка), господин Хесус Фернандез де Меса, Изпълнителен шеф Volvo Cars за район ЕМЕА, господин Масато Ишида, Генерален управител в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и Оперативно-наблюдателно дело (Обединение на самостоятелните държави) и господин Хидеюки Нагаока, Генерален управител бизнес поделение транспортни и строителни системи в Sumitomo Corporation Европа.


За следващ път Мото-Пфое подвига високо летвата с построяването на модерния и високотехнологичен комплекс. През предходната година българският импортьор на трите водещи премиум автомобилни марки откри първия независим Jaguar Land Rover център в страната. С отварянето на новия извънреден дом на Volvo компанията за следващ път показва поредната си тактика да устройва за взискателните си клиенти функционални и красиви дилърства, предлагащи под един покрив цялостна гама артикули и услуги в конкурентните първокласни пазарни сегменти.


Самостоятелният комплекс на Volvo в София е с разгърната застроена повърхност от общо 2780 кв.м. Шоурумът заема 800 кв.м, а сервизната зона и складът за аварийни елементи – над 1000 кв.м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е построен напълно по стандарта на производителя Volvo Retail Experience .


Комплексът подсигурява премиум чувство, с помощта на присъщия изчистен шведски дизайн, излъчващ уют и топлота, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като вкъщи си. Архитектурният дизайн, минималистичният и обикновен жанр, както и изборът на материали и повърхности способстват за основаването на изтънчено пространство, в което е пресъздадена въодушевената от шведската просвета философия VRE. Атмосферата в новия Volvo център целѝ да внуши скандинавски уют, изтънченост и успокоение. Интериорът е решен в няколко потребителски зони за настройване на коли, място за отдих, кафетерия, оборудван ъгъл за развлечение на най-малките почитатели на марката, както и новаторска Selekt зона с многообразие от защити използвани модели на шведската марка.


Предлагат се всички услуги, покриващи най-високите условия за качество и гарантиращи подвижността на клиентите на Volvo: Продажба на нови и използвани коли от тази марка; Бързо и качествено следпродажбено обслужване; Резервни елементи, консумативи и аксесоари; Застрахователни услуги; Оценка, изкупуване и абонамент; Гъвкави финансови пакети за всяко потребителско предизвикателство.


Мащабната инвестиция и осъществяването на комплекса в допълнение ще затвърдят имиджа на Volvo като марка, която проектира колите си с мисъл за индивида. Модерното дилърство е огледало на бъдещето на Volvo – оборудването планува и супер мощни зарядни станции, подготвени за напълно електрическите модели на марката. Проектирано е с потенциал да обслужва непрестанно увеличаващия се брой притежатели на Volvo коли и дава най-хубавата инфраструктура за техните потребности и високи условия. По мнението на Volvo експертите, това е може би най-хубавият комплекс на марката в югоизточна Европа.


„ Днес съм извънредно удовлетворен, като виждам сериозната инвестиция на Мото-Пфое. Ние се гордеем с тях като един от най-силните ни и многоуважавани сътрудници в нашето пътешестване към бъдещето. Всичко в този хубав комплекс е издържано професионално, показва грижа за задоволството на клиентите и е съвършеното доказателство за пътя ни към успеха”, показа Франк Версавел, Вицепрезидент на Volvo Cars за район Европа, Близък изток и Африка.


„ Сигурни сме, че новият дом на Volvo доста ще усъвършенства връзката и услугите за нашите клиенти, посредством безапелационното и завладяващо наличие на марката, въплътено във философията VRE (Volvo Retail Experience), и като разследване, ще процъфтява резистентен бизнес”, сподели Масато Ишида, Генерален управител в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и Оперативно-наблюдателно дело.

По случай откриването на комплекса Мото-Пфое предлага на своите клиенти специфични условия с бонус съоръжение до 12 000 лв. за нови коли Volvo на склад.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР