Мото клуб New Race MMC“- Бургас обедини с призив за

...
Мото клуб New Race MMC“- Бургас обедини с призив за
Коментари Харесай

Посоката на Бургас: Всички в помощ на Тео

Мото клуб „ New Race MMC “- Бургас сплоти с апел за поддръжка, внимание и съпричастност към най-уязвимите-децата в неравностойно състояние, изявени изпълнители-музиканти, съвременни танцови сформира и фолклорни ансамбли, спортисти и общественици, в благотворителна акция в помощ на Тео.

Малкият Теодор е с детска церебрална парализа, от 8-месечна възраст е на рехабилитация, поставян му е два пъти ботокс, осъществена е и фибротомия в Сърбия, само че изострената спастика на долните крака продължава да бъде сериозен проблем. Надежда дава доктор Парк от детска болница „ Сейнт Луис “ в Съединени американски щати, който ползва лекуване на спастика посредством селективна дорзална ризотомия. Необходимата сумата за интервенцията е непостижима е непостижима за околните на детенцето.

„ New Race MMC “ научава за Тео случайно- от пост в обществените мрежи. „ Клубът ни има традиция всяка година на рождения си ден да протяга ръка към едно дете, което има потребност от помощ. В клуба доста бързо взехме решение да подкрепим Тео. Тъй като се оказа, че няма доста време за събиране на средства- парите за интервенцията би трябвало да бъдат импортирани до 1 август, направихме незабавно организация за самодейността. Община Бургас ни даде Летния спектакъл, от нас се изискваше да съберем хора. Надявам се, да подарим усмивка на Тео “, сподели в предаването „ Посоката на Бургас “ с водещ арх. Емил Бурулянов – Атанас Киров от мото клуб „ „ New Race MMC “.

Той подчертава върху доста значим въпрос-липсата досега на детска болница в Бургас:

„ Би било добре, в случай че вместо да вършим игрища, изградим детска болница. Това е изключително значимо за град като Бургас “.

Атанас Киров се обърна и към формалните управляващи: „ Ако страната намерения за децата и да направи по този начин, че всички работещи, да отделят по един лев. В момента ние сме последната капка вяра за децата, които желаят да живеят обикновено и да бъдат като другарчетата си. Защото, в случай че те имат здравословни проблеми в този момент, ще бъдат отхвърлени в бъдещето. Най-големият провинен за всичко това е страната “.

Благотворителният концерт в помощ на Тео ще се организира на 8 юни, от 18.00 часа в Летен спектакъл – Бургас и ще предложи разнообразна стратегия. В него безплатно ще се включат четирима финалисти от „ Гласът на България “- Калоян Виктор, Десислава и Кристина, брейк и хип-хоп клуб „ Black Style Squad “,група „ Рап нация “, балетисти от Музикалното учебно заведение, деца - акробати от КСА „ Нефтохимик Бургас 2011 “ и доста други.

Символичният вход ще е 10 лв.. Всеки клиент ще може да подари и повече средства при опция и предпочитание.За децатавходът ще е свободен.

Ето и дарителската сметка:

BGN-Теодор Стоянов Калоянов
IBAN:BG13STSA93000027839923
BIC:STSABGSF
paypal:teodork18

Чуйте диалога с Атанас Киров от мото клуб „ New Race MMC “ в " Посоката на Бургас " с водещ арх. Емил Бурулянов:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР