Moto g200 5G е единственото в ценовия си клас устройство

...
Moto g200 5G е единственото в ценовия си клас устройство
Коментари Харесай

Motorola пуска гейминг устройство с 5G и флагменски процесор за продажба в България

Moto g200 5G е единственото в ценовия си клас устройство с сходни параметри, което разполага с най-бързия процесор на пазара Qualcomm® SnapdragonTM 888+ и 5G мрежа

27.01 - Motorola разгласи, че от през днешния ден пуска в продажба на българския пазар впечатляващо попълнение в серията moto g – moto g200 5G. Един от най-достъпните смарт телефони на пазара със Snapdragon™ 888 и 5G мобилна платформа, g200 е основан за консуматори, които желаят продуктивност на равнище флагман и 5G скорости на налична цена – 799лв. Стилното устройство съчетава първокласно преживяване с невероятна система от камери, поглъщащ екран, усъвършенствано безжично аудио и трансформиращи благоприятни условия на платформата за десктоп функционалност Ready For, в същото време засилвайки мощните функционалности на телефона.

moto g200 5G е екипиран с най-бързия чипсет на пазара - свръхмощния Snapdragon™ 888 + 5G мобилна мрежа. С нея потребителите могат да играят игри с изкуствен интелект, които да реагират с 20% по-бързо на допиране, и всичко това с помощта на Snapdragon Elite Gaming, който придвижва игрите на равнище настолен компютър на мобилни устройства, осигурявайки 20% по-бързо графично обрисуване. Устройството поддържа стремително бърза 5G съгласуваност и най-бързия в промишлеността мобилен Wi-Fi 6E.

Мобилната платформа Snapdragon разрешава и най-усъвършенстваното безжично аудио преживяване във всеки Motorola смарт телефон. Qualcomm® Snapdragon Sound™ кара потребителите да се насладят на музика с висока разграничителна дарба, кристално чисти гласови повиквания и занимания без закъснение - с превъзходна съгласуваност и продължен живот на батерията. Motorola си партнира и с Dolby, с цел да вкара технологията Dolby Atmos в moto g200 5G. С усъвършенствана дълбочина и изясненост на звука Dolby Atmos предлага зашеметяващо триизмерно слушане.

Мобилната платформа 888+ също придава нужния подтик, с цел да може превъзходният 6,8-инчов FHD+ Max Vision екран да бъде екипиран с мощни функционалности, които да привлекат вниманието. Бързата периодичност на освежаване от 144 Hz прави игрите и гледането на видео наличие на телефона извънредно прелестно преживяване. Сертификатите DCI-P3 и HDR10 обезпечават 25% по-голям диапазон, тъй че обичаното ви наличие да има кристални цветове с усъвършенствана бляскавост и контрастност, а картината да наподобява тъкмо както би трябвало - жива и реалистична.

moto g200 5G е оборудван с най-усъвършенстваната система от камери, в moto g устройство - същата мощна система от камери е включена и в фамилията motorola edge. Звездата на шоуто е 108 MP-та камера с ултрависока разграничителна дарба, която освен улавя повече елементи във всяка фотография, само че и усъвършенства качеството на цифровото нарастване. Освен това технологията Ultra Pixel binning обезпечава 9 пъти по-добра сензитивност при слаба светлина. Резултатът?

Невероятно ясни и ярки изображения - даже при най-неблагоприятните условия. Мoto g200 5G идва и с различен модернизиран датчик, който дава две невероятни вероятности: ултраширока и макро. Сензорът за дълбочина работи в композиция с главната камера за автоматизирано замъгляване на фона.

Тъй като основаването на наличие в обществените мрежи е от основна значителност в днешни дни, екипът на Motorola се е погрижил moto g200 5G да може да записва видеоклипове с кинематографично качество с най-високата допустима резолюция на видеоклипове за смарт телефон през днешния ден - 8K. Устройството съдържа и същински страховит програмен продукт за видео, позволявайки на потребителите същински да разпрострат творчеството си. Пример за това е режима за двойно снимане, който разрешава потреблението и на предната, и на задната камера. Тази функционалност се отнася както за видео снимане, по този начин и за основаване на снимково наличие. Опцията за супер занимателен режим дава опция за видеозапис с висока разграничителна дарба, скорост до 960 фрагмента в секунда и закъснение на действието, което демонстрира елементи, които очите биха пропуснали при естествена скорост.

Вградената памет от цели 128 GB/256 GB UFS 3.1 разрешава неотложен достъп до обичаните ви фотоси, филми, приложения и игри. Освен това паметта LPDDR5 обезпечава продуктивност от последващо потомство и пикова пропускателна дарба на паметта от 51,2 GB/s, осигурявайки 16% по-бърза обработка на данни8.

Moto g200 5G прави усещане и с грациозен дизайн - сатененото матово покритие прибавя спомагателна нотка на жанр и изисканост, а водоотблъскващия дизайн пази устройството по едно и също време от вътрешната страна и извън.

Moto g200 може да бъде открит за продажба от през днешния ден на българския пазар в магазините на Technopolis и онлайн на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР