Мотивите за вота на недоверие са срастването на държавата с

...
Мотивите за вота на недоверие са срастването на държавата с
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Мотивите на БСП за вота на недоверие са тайнствени

Мотивите за вота на съмнение са срастването на страната с корупцията. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

По последни данни на Евростат сме една от водещите страни по корупция в Европа, а у нас жителите и бизнесът споделят, че корупцията е главен проблем. 80% от бизнеса е подложен на корупционни практики. Свидетели сме на страната и корупцията в едно, съобщи Мирчев.

За нас към момента не са известни тайнствените претекстове на Българска социалистическа партия за вота, сподели депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила. Може би стана честа процедура дали за законопроект, дали за различния им бюджет претекстовете да се пишат от някого, а решенията да се вземат в някакъв загадъчен кръг, добави тя.

От ГЕРБ се пробват да отклонят вниманието с някакви софтуерни спънки. Те не схващат, че вотът е политически акт на опозицията, само че при публичното съмнение вотът може да се реалокира на жълтите павета. През компаниите на Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила са минали над 50 млн. лева Това са публични средства, пари на българския поданик. Срастването на ГЕРБ и страната с корупцията е 100%, акцентира Мирчев.

Корупцията е събитие и модел, който в България е съществувал във всички интервали на прехода. Подобни способи за обяснение на един или различен случай като корупционна скица са несериозни. Никой не трябва да си присвоява функционалностите и на прокуратурата, и на съда и да раздава сходни присъди. Една от ограниченията против корупцията е антикорупционният закон, а да не забравяме, че Българска социалистическа партия гласоподава против приемането на този закон, съобщи Десислава Атанасова.

Разбираем е опитът на Българска социалистическа партия да привлекат медийно внимание, единствено че те не са опция. На изборите хората ясно споделиха кой желае да ги ръководи. Няколкото часа спор в Народното събрание са изгубено време за България, можем да се съсредоточим върху по-важни въпроси. Ако някой има информация за корупционни схеми за който и да е политик, за това си има институции, сподели още депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР