Мотивите за вота на недоверие са представени достатъчно ясно. Хаосът

...
Мотивите за вота на недоверие са представени достатъчно ясно. Хаосът
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Имаме достатъчно мотиви, за да поискаме вот на недоверие

Мотивите за вота на съмнение са показани задоволително ясно. Хаосът в обществото е подобен, че на всеки български жител биха му били известни претекстовете. Това служебно държавно управление внезапно, по разпореждане на Борисов, стартира промени. Беше посочен министър на външните работи - крайно недопустим за длъжностен кабинет, силно партийната фигура на Даниел Митов. Имаме задоволително претекстове, с цел да желаяме избор на съмнение. Това разяснява в ефира на „ Твоят ден ” по NOVA NEWS депутатът от Българска социалистическа партия Ирена Анастасова.

 

Тя добави, че неслучайно са поискали президентът да в профил Главчев като длъжностен министър-председател, защото това държавно управление е почнало с провал.

 

„ Управляващите трансформираха Конституцията и хаосът стартира. Дали подобен избор на съмнение е неконституционен, следва да забележим. Ние считаме, че той не е противоконституционен ”, сподели тя.

 

Според нея вотът на съмнение е политически знак към българските жители. „ Да видят до какво докара безумното ръководство през миналите девет месеца. Ние предвидихме какво ще се случи и по тази причина не искахме измененията в Конституцията ”, акцентира Анастасова.

 

По думите ѝ в основата на абсурда със промяната на министри стои безумното държание на Бойко Борисов, който на партийна колекция е разпоредил на Главчев да смени незабавно външния министър. " Това е невиждано държание на партиен водач, който си разрешава да се разпорежда по отновошение на това какъв би трябвало да е служебният кабинет ”, добави тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР