Мотивите на областния управител на София Вяра Тодева да обяви

...
Мотивите на областния управител на София Вяра Тодева да обяви
Коментари Харесай

БСП-София настоя за оставката на Вяра Тодева и обяви: Искаме референдум за Паметника на Съветската армия

Мотивите на регионалния шеф на София Вяра Тодева да разгласи решенията на Столичния общински съвет за незаконосъобразни са най-малкото цинични. Това идва от човек, който безогледно погази всевъзможни закони при транжирането на Паметника на Съветската войска. Това съобщи общинският консултант от Иван Таков на брифинг пред публицисти.

„ Бих помолил господин Терзиев да отиде при неговата съпартийка госпожа Тодева и да обяснят на софиянци за какво още седмици наред няма да има работещи комисии и няма да може да бъде гледан бюджетът “, добави той.

От изказването на социалистите в Столичната община стана ясно още, че приготвят референдум по отношение на Паметника на Съветската войска, тъй като „ софиянци заслужават техният глас да бъде чут “.

Въпреки опитите за бойкот и на Терзиев, и на Тодева, отчетът, който сме внесли за референдум за Паметника на Съветската войска, ще бъде гледан в Столичния общински съвет. Започваме съвещания с останалите политически групи, с цел да не бъде единствено гледан, само че и да бъде признат. Време е да престанат да приказват от името на софиянци, съобщи Таков.

От столичната конструкция на още един път настояха регионалният шеф на София да си подаде оставката, защото се държи като „ партиен функционер “ и продължава да саботира работата на Столичния общински съвет.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР