Мотивацията ми за всяка тренировка е съпроводена от желанието да

...
Мотивацията ми за всяка тренировка е съпроводена от желанието да
Коментари Харесай

Елиза Кралева, ПСК „Черно море”: Искам да ставам все по-добра!

Мотивацията ми за всяка подготовка е съпроводена от желанието да ставам все по-добра. В фантазиите си стигам до такава степен - един ден да показва България на шампионат на планетата, вълнува се Елиза Кралева. Талантливата състезателка на плувния първенец на България – ПСК „ Черно море ”, се готви под управлението на основния треньор Никола Петров, оповестяват от клуба за Moreto.net.

„ Най-важните препоръки, които получавам от своя треньор, са постоянно да бъда съсредоточена и бърза ”, споделя Елиза.
Гордее се извънредно доста, че е част от тима на най-успешните плувци в България. В момента тренира дружно със съотборниците си за идното държавно състезание.

Ученичката във Варненската комерсиална гимназия е омагьосана от плуването, още когато е на 7 година За първи път на басейна я води нейната майка, когато попада при първата си треньорка Меглена Николова. Обича я безпределно мощно и постоянно ще ѝ бъде признателна за скъпите препоръки, които ѝ е давала.

Елиза плува кроул и бътерфлай, а на последното държавно във Варна 14-годишната чародейка печели златен орден на 100 м свободен жанр. Заедно със съотборничките си завоюва шампионска купа в щафетата 4×200 м свободен жанр. На същото съревнование получава и два сребърни медала, още веднъж на щафети.

Елиза Кралева признава, че не среща проблеми при съчетаването на учението и тренировките на басейна.

Любимите ѝ плувкини са Бояна Кирчева и Федерика Пелегрини, за които споделя, че са колкото слънчеви и красиви, толкоз и сполучливи в плуването.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР