Мотивът за кървавата касапница в Петрич, разиграла се в дома

...
Мотивът за кървавата касапница в Петрич, разиграла се в дома
Коментари Харесай

Стана ясна причината за жестокото убийство в Петрич

 Мотивът за кървавата кланица в Петрич, разиграла се в дома на Васил Василев и Невена Тегова, е апартамент, който Васил имал в Петрич, написа Struma.com.

Месеци наред Васил и дамата, с която той живеел на фамилни начала, се карали за жилището, което Невена желала той да трансферира на нейно име, това стана ясно след извършените разпити с касапина Васил, наръгал с нож на няколко места в тялото Невена. Според показанията на ножаря, Невена непрестанно му повтаряла да трансферира жилището на нейно име,защото е доста болен и ще почине. Той обаче знаел, че в случай че го направи, тя ще го изхвърли като куче на улицата и по тази причина отлагал прехвърлянето. Днес абсурдът избуял с нова мощ, от сутринта Невена се заяждала при най-малкия мотив и още веднъж загатнала жилището.

54-годишният Васил декларирал, че още е рано да умира и няма да го трансферира, при което Невена се спуснала към него и го нападнала, до момента в който си седял на фотьойла в една от стаите на къщата, това споделя пред проверяващите Васил. Започнала да го удря и да го стиска за гушата, крещейки в лицето му, че ще го убие. Тогава, Васил инстинктивно сграбчил ножа от масата наоколо и нанесъл три удара в тялото и. Невена паднала и той почнал да вика за помощ. Това е неговата версия за случилото се през днешния ден, в Петрич.

Факт е, че Васил Василев е доста болен, той е с инсулт и цялата му лява страна е парализирана, придвижвал се с патерици,движил единствено дясната си ръка, с която е нанесъл съдбовните удари. Съседите му се чудят от кое място този човек е извадил тази мощ, защото едвам диша. Бил мощно повреден. Полицията даже не може да го остави в клетката, защото здравословното му положение не разрешава той да бъде арестуван. Очаква се обаче решението на прокуратурата.

Във всички случаи, Васил Василев ще бъде виновен за опит за ликвидиране. Преди към час лекарите в Сандански завършиха с интервенцията на Невена. Все още информацията за точните пострадвания е нищожна, само че се знае, че положението и е доста обезпокоително. Освен раните по тялото има и прободна рана по ръката, евентуално инстинктивно вдигнала я, с цел да се отбрани. На разпит в полицията ще бъде призована майка и, която била първата, видяла окървавената стая на Невена и Васил. Очаквайте детайлности за положението на ранената жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР