Мотивът на извършителя на убийствата е личен, свързан е с

...
Мотивът на извършителя на убийствата е личен, свързан е с
Коментари Харесай

Разследващите на убийствата в Нови Искър: Кети Кюхова е била първата жертва

Мотивът на причинителя на убийствата е персонален, обвързван е с интимни връзки и връзка с Кети Кюхова, тя е била убита първа, заяви на провеждащия се сега брифинг във връзка последните разкрития за тежкото престъпно закононарушение в Нови Искър основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов.

" Според нас и съгласно съвкупността от експертизи досега, Кети е била първата жертва. Била е убита в тил и най-вероятно е убита не там, където я намерипме. Останалите (б.р. - жертви) са били за изтриване до достигането до причинителя, описа още гл. комисар Маринов.

Извършителят има особености на характера, които го вършат извънредно раздразним в случаи, когато бъде отритнат, уточни още той. Проявявал е и ревнивост към мъжа, с който тя е живеела на фамилни начела. Освен това, съгласно свидетелски показания самата Кети " персонално му е споделяла че има проблеми в фамилията и има напрежение в фамилията. Майката на убитата Кети е била наясно с тази връзка. ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Шефът на следствието Борисалв Сарафов разказа нощта и мястото на закононарушението по този начин: " В тази нощ, тази къща фактически е била къща на ужасите. Нямаме доказателства какво тъкмо е станало там, само че това за което имаме доказателства е, че е умъртвил жертвите една по една като се е качил да прочисти къщата от други лица, намиращи се там. Първо са убити Неделчо, Георги и бабата на първия етаж. Нанси и Боби са се качили на втория етаж, с цел да се скрият. Ангелов е ритал с крайник всяка врата и ги е търсил. Той е умъртвил всички лица в тази къща, в това число и кучето ".

" Нараняванията по телата на приказват, че Неделчо и Георги са се пробвали да му противодействат, само че дано да изчакаме всички експертизи да станат подготвени, с цел да сме сигурни. Предполагаме, че кучето е познавало причинителя, там където е убито, е направило опит да се скрие, а не да го атакува ", сподели още основен комисар Маринов.

Информацията за причинителя е, че той е извънредно рисков, податлив е към насилствени дейности, най-вероятно е въоръжен, предизвести още Маринов.  " По време на огледите са открити елементи от ръчни гранати, запалки за тях, търсел е да се достави с огнестрелно оръжие ". Освен че е взел всички ограничения да затрудни откриването му, Росен Ангелов е имал преднина пред органите на реда и този път, тъй като действието е осъществено на 31 декември през нощта, а телата са открити на 2 януари, уточни още Маринов.

„ Вчера бяха извършени няколко интервенции по получена информация за вероятни пребивавания на лицето. Бяха открити доста значими материални доказателства. По отношение на къщата до село Луково, все още на осъществяване на интервенцията информацията не беше точна за местонахождението на къщата.

Името на причинителя ни беше известно още след първите 24 часа. Интересите на самото следствие постановат името му да не бъде съобщавано незабавно, щом убийството бъде разкрито. " Оръжието на закононарушението към момента не е намерено и " няма по какъв начин да бъде законно ", по думите на комисар Маринов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР